- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Asztrofotózás
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
MrTwister #2109 üzenetére
szia, nem mondom hogy könnyü mert kb.én 3 év alatt sikerült szereznem oldallapot hozzá,igaz másodjára mert én barom egyszer már eladtam akkor is kb. 2 év keresés volt, házat vettem minden alkalommal, a sárkány rajta matrica könnyen lejön. A két gépház gyakorlatilag ugyan azon az alapon van csak plusz müanyag illetve szürök vannak rajta. Alapján külön oldallapot senki nem árul. az ebay-en van horror áron.
-
-
-
válasz
khorvat #2049 üzenetére
üdv. Igen nem olcsó, de nekem meg érné, és olyan embereket keresek akinek meg érné. Szerintem nagyon jól nézki. Én is 25-ért vettem a házat de eddig kb. 30-at költöttem ház modding-ra szóval nekem azért kellene hogy kész legyen a ház. Kinek mi a vízem szépen látszana benne. Amugy meg biztos el lehetne adni 4-5 ezerért ha türelmes vagy.
MInden estre még annyit h. szinte lehetetlen beszerezni ezt az oldal lapot, Már kb. 30 boltot hívtam fel és senki nem segít benne, Azt mondják hogy ugye vékony de még is nagy és a plexi miatt sérülékeny és a vele járó macerák miatt szinte senki nem válalja. ez az egy bolt válalta de ö meg azért nem vesz 10db ot hogy eladjon nekem 1-et. Vagy pedig a másik lehetőség hollandiából tudnék rendelni 18k-t az meg már nekem nem éri meg. Ezért keresek más embereket akit érdekelhet.
-
Hello. Akinek ilyen oldallap kellen a haf922-ére az irjon pü.-t Nagy nehezen sikerült talánom valakit aki betudja szerezni csak a beszállítónak a gyár 1db-ot nem ad, csak többet így rá vagyok szorulva arra hogy valakik még rajtam kívül akarjanak még ilyen oldallapot. 8-10k között lenne az ára, annál kevesebb minél többre van igény, ennyit mondott az ember semmi hasznom nem lenne csak ,hogy legyen 1 ilyen oldallapom. Privátban várom a jelentkezőket, ha lehet csak komoly érdeklődők mert ha nem lesz gazdája azt is nekem kell kifizetnem.
-
válasz
jozsi252 #2039 üzenetére
6db lemez csavar fogja az elejét, de elsőként a felső részt (bekapcsoló gomb, usb. stb) azt kell kipattintani 4 darab ponton fogja, aztán utána a 6 csavart kicsavarod és szépen lejön az egész, aztán szképen hozzá férsz a ventihez. Lehet kábel is bele ér vagy nincs meghuzva a csavar rendesen
-
-
-
Hello. Nekem lenne 1 haf 922-es házam kicsit át alakitottam, jelenleg igy nézki és szeretném hogy ez látszodjon, föleg hogy nem sokára a vizem maradék része is meg érkezik aztán mehet az öszerakás. És valahonnan kéne nekem 1 ilyen oldal lap hogy szépen minden látszodjon. Elvileg erről lenne szó. De se égen se földön nem találok ilyet sehol. Valaki tudna nekem segiteni benne. Hol lehető vagy mennyi vagy bármi? köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garanciális ID-COOLING FX 360 ARGB WHITE
- Újszerű iCUE H100i ELITE CAPELLIX RGB - Corsair iCUE H115i ELITE CAPELLIX RGB Processzor Vízhűtés
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- ASUS Prime 750W Gold Fehér / White Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Eladó Modding tápkábelek!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest