Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Otthoni időjárás-állomás
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen házat vegyek?
- Plazma TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
pn4hvq
senior tag
válasz
S e t h #50218 üzenetére
2. Pedig így van hivatalosan is (forrásra már nem emlékszem), hogy az előfizetések automatikusan "öröklődnek" az új "kártyára".
Gyakorlatban pedig én is találkoztam vele: Netflix előfizetéshez csatolt kártya 2024 októberben lejárt, megkaptam az újat. A kártyaszám ugyanaz (valószínűleg ez a kulcsa a további levonsáoknak), lejárat és cvc természetesen teljesen más, a havi előfizetések azóta is megtörténnek a "kártyaszámról" (nem tudom érthetőbben megfogalmazni, mert nem tudom, mi is áll pontosan a háttérben). -
-
Dare2Live
félisten
válasz
S e t h #49385 üzenetére
Nekem két nagyon szar tapasztalatom van Szfváron fogorvossal.
Az első a Budai uton törtétént. Bejött céghez medicover ingyenes felmérés, kezelésből xyz kedvezmény... elmentem. A fogorvos elmondta, hogy van egy luykas fogam meg két tömést cserélni kell. Az egész sokkolt azt hittem lesz egy ~2-3 évente esedékes fogkőlevétel és annyi. Volt egy rossz érzésem, pont tervben volt hogy "hazamegyünk" Pécsre kértem időpontot a Pécsi 20évig hozzájártam fogdokihoz.
Elmentem mondta fogkövet le kellene kapni kb 5perc. Kiköptem fogköveket kérdeztem más nincs e. Mondta hogy ő nem látott de ránéz mégegyszer érzek e vmit... Végignézte újból és mondta hess. Kifele még rákérdeztem, hogy nem kell e tömsét cserélni. Erre annyit reagált, hogy egy 10év múlva térjünk vissza rá.
Az egész dolog sokkolt. Azóta eltelt ~6év... mondjuk úgy a Szfvári "orvos" megfúrta volna egy jó fogamat és cserélt volna két jó tömést...A második eset kisfiammal történt. 5évesen lyukas tejfog. Mondtam feleségemnek, hogy szerintem nem kell tömni fél éven belűl ki esik amúgy is. De kell. Elment Eldenthez betömte, gyökeret ért, 3nap múlva kiesett. Maradandó még sehol. Szűkült a hely lehetett fogszabályzózni. Persze államiban fél-1éves várakozás van ezért mindez magánban vastagon fizetősen.
Most volt iskolai fogszűrés. Lyukas fog. Mondom wtf... és az 100%, hogy hozzá nem érhet. Megyünk le Pécsre meg lesz nézetve.
Ezek után a soundcloudos eset teljesen reális. De baromi jó lenne tudni ki volt ez a nem tudok mást mondani szemétláda. (És idegesít nem tudom ki volt az első eset fogorvosa.) -
válasz
S e t h #37924 üzenetére
Hm. De ha csak LED, akkor ebay-ről könnyen szerezhetsz bele komplett LED csíkot, de akár külön LED-et is.
Nem tudom, nincs vele tapasztalatom, de a LED halál az nem olyannak tűnik, ami kicsi, aztán terjed. LED-et eddig kiégni úgy láttam, hogy elkezdett pislákolni, és off.@Jarod : Gazdaságtalan, szervizben. Anyáméban elment a komplett világítás, (az 4000-es Samu). Nem voltam otthon, így elvitte olyan valakihez, aki szokott ilyesmit javítani (amúgy szakember), annak volt otthon abba való LED sora, csere, 10 ezer alatt megvolt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Otthoni időjárás-állomás
- Gyúrósok ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ThinkPad L14 Gen2 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- 2db TOSHIBA Performance X300 4TB 7200rpm/128MB buffer
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független ajándék
- új bontatlan MacBook Air M3 8GB 256GB SSD silver ezüst Apple magyar 1 év garancia
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest