- Milyen egeret válasszak?
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Fujifilm X
- Milyen processzort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
válasz pilóta #97498 üzenetére
+tisn: Ezt néztem.
Edit: most továbbkerestem és másik 2 oldalon már 2x-es árak vannak. Hmm..[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
nagyúr
válasz Gergello #97496 üzenetére
Én már kaptam.
Ugyanazt a 2x11200 Ft-ot, amit eddig a hulladékgazdálkodástól kaptam.
A vicc az, hogy nem ment végig a szerződéskötés, mert nem lehetett sima kukát kiválasztani, pedig nekünk az van, csak konténert. Küldtem is nekik hibajelentést, amire azóta sem válaszoltak, úgyhogy hivatalosan nem is vagyunk szerződve...Aki él és nem boldog, az téved!
-
Gergello
addikt
Aki cégesként érintette be azoktól kérdezem. MOHU-tól kapott valaki már számlát ?
Hamis levelek már jöttek ezzel kapcsolatban. -
SirRasor
addikt
válasz ShadowX #97490 üzenetére
+1, a sajátunkra nyilván jobban vigyázunk. Amúgy ott vettem egy fali Seiko-t, ami fél év után megdöglött. Visszavittem, kicserélte a belét kínai hulladékra, ami kb. 1 évet bírt. Kukába dobtam az egészet. Ja ezzel egyszerre vettem onnan egy olcsó de szép Q&Q faliórát. 5+ éve tökéletesen jár.
Ja meg van egy randa 25+ éves Braun, amit már kidobnék, de nem akar tönkremenni, pedig egyszer már esett 1,5 métertMake Love not war!
-
őstag
Én is vettem anno egy Bulova órát,hogy majd sokáig jó lesz nekem.Tetszett is nagyon de sajnos tönkrement.Felküldtem Pestre de ott is csak annyit tudtak mondani,hogy eltört benne egy műanyag fogaskerék és az egész Citizen belsejét cserélni kell.
Én csesztem el mert egyszer fahasogatásnál rajtam maradt és ez ki is nyírta az órát.Az óta nem szeretem a quartz órákat...ShadowX: Nekem egyszer egy Seiko mechanikus takarítás után nem húzták meg a hátlapot kézmosásnál jöttem rá,hogy gond van.Csak rá volt kapatva az óra hátlapja
[ Szerkesztve ]
Üdv:Attila
-
ShadowX
őstag
válasz csoszogi #97486 üzenetére
Kit nevezünk szakinak? Anno óraszalonba vittem be egy nagy becsben tartott órámat elemcserére, és a "szaki" a hátlapot úgy távolította el, hogy az erre a célra használt eszközzel összekarcolta a hátlapot, Úgy, hogy a körmöm megakadt benne. Ennyi erôvel én magam is megpróbálhattam volna.
-
SirRasor
addikt
válasz csoszogi #97486 üzenetére
Ja, brutálisan mennek fel az óraárak, viszont ezt legalább nem kell kidobni 5 év múlva.
Sőt, Casionak van olyan szériája, ahol 10 éves elemidőt garantálnak.
Ja, meg a Solar, ami 15-20 évet is kibír elemcsere nélkül, bár abba nem CR2016-os 1000 ft-os elem kell, hanem egy CTL1616F kondenzátor, ami idehaza 6kVisszatérve az eredeti gondolatra: amúgy totál igazad van és nem izéltem volna vele, de 1 hete megváltozott az itthoni felállás: én viszem és hozom a gyerekeket most már kb. mindig, úgyhogy nincs időm elmenni az óráshoz, csak hétvégén. Hétvégén nem zárva van? Szabadságot ilyen miatt meg nem veszek ki.
Amikor néztem, a legolcsóbb helyen szállítással 89k lett volna.
Úgyhogy ezt (is) ebayről, németből rendeltem. Szállítással 65k volt a vége.Ja, nem hulladék használt autó van most egyáltalán 2 milla alatt? Nagyon durva...vagy 10 éves mondjuk 3 milláért, visszatekert 150k km-el? Akkor már inkább egy új 6,5 milláért, nem?
Make Love not war!
-
csoszogi
tag
válasz SirRasor #97483 üzenetére
Nem piszkálódásként mondom, de nem értelek. Ez az óra ahogy látom kb.: 80-100000 Ft-ba kerül. Ennyiért majd autót vettem.. Nem kellene az ilyen munkát szakemberre (órásra) bízni, hogy tuti jól sikerüljön? De ha kérdezted és nem vállalták, akkor oké. Itt azért hallottam, mikor valaki pirította a másikat, ha nem szakemberhez fordult mondjuk számítástechnikai kérdéssel...mindegy a te dolgod. A Casio jó márka, nekem is az van..9100Ft volt egy éve most 16000Ft [link]
-
SirRasor
addikt
válasz macilaci78 #97482 üzenetére
Az a baj, hogy nagyon nehéz kinyomni. Izomból tudtam csak mm-t lazítani egy épp bele való torxxal, de mivel vastagodik, nem megy tovább. Ezek után írtam be a kérdést.
Felindulva a hsz-eden, megint nekiálltam: tű túl hajlékony, ami meg vastagabb, az nem fér be a lyukon. Szimpla gombostű azonnal elhajlott.
Gémkapocsból a közepes pont jó, kb. masszív, de még pont befér. Kalapáccsal ütöttem és elhajlott vagy 5x. Köszönöm Casio, ez a 316L acél tényleg nem gagyi Na de utána sikerült és nagy nehezen kiszenvedtem 2x3+1 szemet, úgyhogy köszönöm a tippetNem a szimpla nyilas jelölés van a szemeken, hanem a nyilak fölött van egy pont is: azon az oldalon, a belső oldalon van egy pici cső és az szorítja be a tengelyt. Elmebeteg találmány.
Azért megmutatom milyen: casio általában nem gyárt olyat, amit elegáns ruhához fel lehet venni, de ezt nagyon eltalálták: LCW-M170D-1A
tisn megjött ez, erre meghótt a Garmin
Make Love not war!
-
SirRasor
addikt
Valakinek van ilyen óraszíj-leszedő nyavajája és 1-2 napon belül jár a Makkosházi Lidli felé?
Akár meg is vehetem emberi áron. Aliról most nem rendelnék...Make Love not war!
-
martonx
veterán
Hehe, épp a felújításhoz béreltem konténert. Kemény 2 napra került 70 valahányezerbe.
A MOL lehet, hogy majd beáll, amikor feleszmélnek a faszok, hogy kurvára senki nem hajlandó végig csinálni ezt a procedúrát, csak azért mert kultúrember.
Jó nyilván nem vagyok az a típus, aki a zöldbe dobja ki az építési törmeléket, meg a régi hűtőt, de érted, ezek a faszok mindent megpróbálnak azért, hogy nehogy már elvidd, és kulturáltan leadd a szemetedet, amiért ráadásul havonta nem is keveset fizetsz.Amikor egyik nap közölték, hogy nekik most ebédidejük van, nagyon erősen gondolkodtam azon, hogy még nem volt idejük megnézni a rendszámot, és mindent otthagyok a hulladékudvar kapujában.
Máskor meg amikor véletlenül rossz konténerbe dobáltatták be velünk a nemtudommit, aztán előkerült az egyik fasz, hogy ezt nem is ide kellett volna dobálni, szedjük ki mindet, akkor elsőre bemásztunk a konténerbe az asszonnyal és kiszedtük.
Amikor ezt másodjára is eljátszották velünk, közöltem velük, hogy elmennek a jó kurva anyjukba, én biztos, hogy még egyszer be nem mászok. Ennyiben maradtunkHidd el, volt szeptemberben éppen elég rossz tapasztalatom a vértói hulladékudvarral ahhoz, hogy egy életre a közelébe ne menjek.
Én kérek elnézést!
-
-
DarkByte
addikt
válasz Stylewars_kp #97473 üzenetére
Nem szeretnék a random FB puruttyával foglalkozni / beengedni a lakásba. Alapvetően úgy vagyok vele, hogy aminek 5 ezer forint értéke sincs, annál az időt sem éri meg hogy szenvedjek vele (fotózni, hirdetést adminisztrálni, lelkét maszírozni a betévedő "feléből mennyit engedsz" alkudozónak, stb.)
Értéke amúgy sincs, ezek még a lakásvásárlással ittmaradt ez-az, szétfarigcsált bútorok, max. tüzifának, de az meg kb. determinálja kik jönnének el érte.Egyedül nem bírom levinni emeletről hogy kirakjam a ház elé. Esetleg úgy ha szétbontom / szétverem a lakásban.
Szomszédokat / ismerősöket nem akarom trenírozni ezzel. Futót se akarok bérelni, mostani kocsin vonóhorog sincs.Plusz alapvetően inkább megúsznám és inkább kifizetnék egy rendes céget hogy takarítsák el innen. Persze nem bármi áron.
Túlgondolni se akarom, ha nincs erre lehetőség, akkor megemberelem magam. Csak hátha van erre szaksodott cég.
--
martonx: köszi, megkérdem őket.[ Szerkesztve ]
-
martonx
veterán
válasz DarkByte #97472 üzenetére
Pannon Pakk 20K-ért kiviszi.
Viszont a hulladékudvar macera. Időpontot kell előre foglalni, az ott dolgozó faszoknak előre köszönni, és ha minden jól megy (mondjuk van saját bejelentett lakcímed, amihez van garantáltan fizetett hulladékszállításod, és mindez még a számítógépükben is benne van!) és jó napjuk is van, akkor beviheted a hulladékodat. Ja, és nem lehet ám bármilyen hulladékot bármilyen hulladékudvarba bevinni, egy bizonyos mennyiség felett pedig fizetni is kell, illetve van, amire napi!!! kvóta van. Szóval egy kurva nagy lutriért bohóckodsz egy csomót.
Olyat is megkaptam a faszoktól, amikor vittem 280 kg bontási törmeléket, hogy ezt bizony otthon le kellett volna mérni, mert csak 230kg-ot vehetnek át. De ezt ők is hehe, csak a kifelé mérlegelés után látják. Én meg nyilván nem kezdem el otthon konyhamérlegen egyenként méregetni a törött csempéket
Ja és alig vannak nyitva, de közben még ebédszünet is van.
Én az idei lakásfelújítás után megfogadtam, hogy soha többé nem fogok semmit a hulladékudvarba vinni, inkább óvatosan mindent kib***k valami zöldterületre.Sajnos ilyen Magyarországon a hulladékkezelés 2023-ban, mióta a MOL átvette, és odafigyelünk, hogy az EU felé tartsuk a hulladék újrahasznosítási vállalásainkat
Én kérek elnézést!
-
DarkByte
addikt
Létezik olyan cég Szegeden ami vállal olyat hogy bútort elvisznek a lakásból a hulladékudvarig?
Egy fürdőszoba felújításnál ha kivitelezővel csinálom tudom opció hogy ezt is megoldják, de most nem akarok felújítani semmit, csak pár bútor cseréjén gondolkodom a lakásban.
-
martonx
veterán
válasz PREM1Z #97466 üzenetére
Proton-Tech – Egy új rendszer… - őket próbáld meg. Olcsónak biztos nem lesz olcsó, de nekem régebben hoztak már vissza adatokat.
Én kérek elnézést!
-
macilaci78
nagyúr
válasz lorcsi #97467 üzenetére
A szilikagéles macskaalom működik, de nyilván nem a végtelenségig és csak lassan.
Van egy úgynevezett egyensúlyi nedvességállapota, ha ez alatt van, akkor felveszi a környezetéből a vizet, illetve száraz levegőben leadja. De ha már telítődött, akkor ki kell szárítani.
A fürdőben nem elég rapid. A kocsiban sem húzza le a párát induláskor, inkább azt éred el vele, hogy a kocsi levegőjét szárítja és reggel legalább belül nem fagy le a szélvédő.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
lorcsi
veterán
Ismeritek azt a varosi legendat miszerint a macskaalom tálba kiontve beszivja a levegoben levo vizparat ?
furdoszobaban es autoban szeretnem ezt a funkciojat kihasznalni
foproba mar megvolt, eros zuhany.. sok pára
de nem latok semmit, h beszivott volnaeladó: vadi új soundcore motion+
-
SirRasor
addikt
válasz martonx #97464 üzenetére
Gyanús, hogy nem FreeFileSync kell neki
PREM1Z Törölt adatokra ott a GetDataBack.
Hardweres sérülés az zsebbenyúlós, de hétfőn tudok szerezni kontaktot.Make Love not war!
-
PREM1Z
tag
Sziasztok!
Tudtok ajanlani HDD adatmentesre PH kollegat vagy boltot Szegeden vagy kornyeken, akik nem vagnak at es nem horror aron csinalja? Koszi elore is mindenkinek
-
martonx
veterán
válasz SirRasor #97458 üzenetére
Semmi komoly, csak pár hónapra be kellett ugranom helyettesíteni az egyik multihoz outsource-olt csapatba team leadnek (amíg nem találok oda valaki új embert).
A multinál meg az onboarding része a kismillió oktatás elvégzése, és volt közöttük kettő érzékenyítő is.
Bevallom mindkettőn megbuktam, de nyilván némi ügyeskedéssel ezeken át lehet evickélni.Én kérek elnézést!
-
macilaci78
nagyúr
válasz pepe091 #97457 üzenetére
Ehhez nem kell indiai. Van egy rakás üzleti partnerem litván, belga, német, román, olasz anyanyelvvel. Gondolhatod, hogy meglepődtem, mikor először találkoztam az olasz Andreával.
Stylewars_kp: és akkor még találd ki, hogy vezeték név keresztnév a sorrend, vagy keresztnév vezetéknév. És hogy az anyanyelvén írta-e le a nevét, vagy inglisül?
Egyik ismerősöm László Tímea. Na, ő egy külföldivel folytatott levelezésben lehet
László Tímea
Tímea László
Ms. László Tímea
Ms. Tímea László
A Ms. ugye nagy segítség, hogy kiderüljön a neme, de hogy ha már bratyizósabb a kapcsolat, akkor Ms. Tímea, vagy Ms. László, esetleg Dear Tímea, vagy Dear László?
De az a tapasztalatom, hogy általában ezt át szokták azzal hidalni, hogy Please, call me Timi![ Szerkesztve ]
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
SirRasor
addikt
válasz zsotesz81 #97452 üzenetére
+martonx
Jó-jó, hallottam már ezekről 9gag-en, de miért kell egy hivatalos cégnek (pölö ikea) asszisztálni az elmebetegségbenpepe091 dear <név> nem elég diverzív?
Amúgy ez a kedvencem:
martonx mesélsz miért kellett érzékenységi tréningre menned?
Ja és amúgy is it's MAAM!
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
SirRasor
addikt
IKEA regisztrációnál meg kell adni a nememet, ami lehet Férfi/Nő/Más.
Mi az, hogy más? Mi más lehetne még?Make Love not war!
-
-
Frenky89
addikt
Miért variálták át a sávokat a Mars tér és a Mérey kereszteződésnél? Valahogy logikusabb volt mikor minden sáv egyenesen folytatódott és nem kellett a buszoknak a megállóból elindulva sávot váltani az egyenesen haladáshoz.
-
_Petya_
őstag
Vegyetek téli gumit, még mindig megvan:
Goodyear UltraGrip9+ téli gumi 185/65 R14 DOT2520 4 db
40k a szett.
A korábbi rossz tapasztalatok miatt (3 hétig tartogattam valakinek...), nem jegelem, nem rakom félre senkinek. Aki először megjelenik itt nálam pénzzel a kezében az viszi.
Fontos feladatot soha ne bízz olyan gépre, amit egyedül is fel tudsz emelni!
-
fradi81
veterán
Köszi akkor nem kell alira várni
moto g72, Ninebot d28e
-
Frenky89
addikt
válasz fradi81 #97439 üzenetére
alföldpack/délpack/reményi @ Vásárhelyi Pál u.
-
fradi81
veterán
Szegeden hol lehet ilyet venni írószerben?
moto g72, Ninebot d28e
-
SirRasor
addikt
-
SirRasor
addikt
válasz ShadowX #97432 üzenetére
Ezt a futótopicban kéne kitárgyalnunk
Hóvégi feles vajon az, amire én is megyek?
VIII. Szegedi Jótékonysági Félmaraton
Direkt befizettem 1+ hónapja, nehogy a végén még ne menjek el, de így nagyon fel kell kötni a gatyót.tisn Na a Covid futam elég ramaty lett...
10k-nak indult, de laza Z2 tempó mellé Z4-Z5 pulzus azért keményen büntet. 2km után éreztem, hogy ez így nem lesz jó.
Viszont most futás után sokkal de sokkal jobban érzem magam. Innen már csak előre[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
-
SirRasor
addikt
-
macilaci78
nagyúr
válasz martonx #97421 üzenetére
Aki elmegy az ingyen elvihető cuccért, az vajon hivatásos költöztető lesz?
Mindkét budapesti lakásban akkora ajtó volt a fürdőn, hogy a kábel a mosógép mellett nem fért már el, illetve le kellett venni az ajtólapot. De a már említett gurulós bútorlappal viszont nagyon minimális erőbe telt mozgatni, ráadásul a szűk helyeken is precízen.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
martonx
veterán
válasz macilaci78 #97420 üzenetére
"Ha valakinek mégsem kell, akkor az új mosógép kiszállításakor el lehet vitetni a régit." - igen ez lesz a megoldás.
Nem arról van szó, hogy ha mindenképpen akarnám, ne tudnám elvinni szervízbe, pont, hogy a mindenáron nem cél. Nálunk egy mini mosókonyhában van egymásra rakva a mosógép, száírítógép, minden hely ki van centizve, itt sajnos még a 60cm-es ajtón ki/behozni is külön mutatvány az egész. Rengeteg macera, erőlködés, ha meg hivatásosokat hívok sokba kerül.
Ezért van az, hogy ha már mennie kell a réginek, akkor új fog jönni helyette, és akkor remélhetőleg 8 évig megint nem kell vele foglalkozni. Ráadásul egy füst alatt el is viszik a régit, akik az újat hozzák.
És ezért gondoltam ide bedobni, az ingyen elvihetőséget, mert hátha valakinek meg jól jönne egy régi, de javítható 8 éves csúcs LG mosógép.
Én kérek elnézést!
-
macilaci78
nagyúr
válasz martonx #97419 üzenetére
Nekem helyben javították a mosógépet. Két alkalom kiszállás: egyszer eljött, szétszedte, feltárta a hibát és berendelte az alkatrészeket, második alkalommal (10 nappal később) pedig hozta az alkatrészeket és összerakta.
Egy nagyobb személyautóba (SUV) be lehet dobni amúgy. Gondolom, 4 gyerek mellett van valami járgány is. Kimaradt anyag, egy kb 55×60 centis bútorlapra vettem 4 db bútorgörgőt, rá a mosógép, spaniferrel rögzítettem és tök vidáman gurítottuk a lakáson belül és a járdán a kocsihoz. A lépcsőzés persze szar, de két felnőtt férfinek azért nem okozhat gondot.Régen volt egy mosógépszerelő Szegeden is, akik ilyen készülékeket vett, házhoz ment értük. Megjavította őket és például a mórahalmi vásárban árulta őket. Energomat, Minimat gépekkel is foglalkozott. Sajnos nem találom az elérhetőségét.
Ha valakinek mégsem kell, akkor az új mosógép kiszállításakor el lehet vitetni a régit. Elvileg kötelesek elvinni.
-
martonx
veterán
Érdekel itt valakit ingyen elvihető, sajnos jelenleg nem üzemképes mosógép? 8 éves LG mosógép (akkori csúcs LG 8kg-os töltetsúllyal) valamilyen csapágya eddig bírta. A csapágyat csak úgy lehetne cserélni, ha elvitetném szakszervízbe, ott 35K-ért cserélik (ennyiről kaptam árajánlatot), majd visszahozatnám a harmadik emeletre. Költöztetőkkel 20K odavitetni, majd 20K visszahozatni, eh...
Szóval akkor már inkább veszek újat.
Csak gondoltam megkérdezem, hátha valakit érdekel a mosógép, mielőtt eltüntetjük itthonról. Ha már valaki úgyis érte jönne, akkor rögtön el is tudná vinni a szakszervízbe, azaz 35K-ból lehetne egy ismét sok évig jó mosógépe.Én kérek elnézést!
-
garga01
őstag
Köszi a tippeket!
Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
macilaci78
nagyúr
válasz garga01 #97414 üzenetére
Annak idején ide jártam gépi hajvágásra. Bár én csak 5-össel kértem felöl, körbe pedig 2-essel. Nyári frizura, mikor még volt hajam...
-
senior tag
válasz garga01 #97407 üzenetére
BarberKing Vér Roland weblapon tudsz foglalni időpontot Sándor Déneshez, nekem ő a fodrászom. 3500 jelenleg egy nyírás, hosszú idő után sikerült végre egy olyan embert találnom, aki konstans módon hozza, amit kérek tőle
"A közgazdász az a szakértõ, aki holnapra tudni fogja, hogy azok a dolgok, amikt tegnap jósolt, miért nem következtek be ma."
-
-Tsaba-
tag
válasz garga01 #97414 üzenetére
Az Anna kúti fodrászatot és ajánlom (vagy az Árkádban vagy a Napfényparki Tescoban a Biohair ha nem számít a pénz ), ha nem kell semmi extra csak tényleg ez a "ledúrás". Időpont sem kell kérni ha minden igaz, max várni kell egy kicsit.
Estleg vmi panel aljában lévő fodrászat ha az van közel (Rókusi krt.-on van pár)...[ Szerkesztve ]
-
garga01
őstag
válasz macilaci78 #97410 üzenetére
Nyilván tud 0-ást, ha leveszem róla azt a műanyag cuccot...
Köszi a válaszokat, de tényleg nem az alternatív megoldásokat keresem Nyilván előbb-utóbb megtanulom magamnak, de jelenleg az egyik vállam nem az igazi és ráadásul a kézügyességem se legjobb... Na mindegy majd kinézek vmit Google értékelés alapján akkor.Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
-
garga01
őstag
Tudnátok javasolni férfi fodrászt?
Erősen kopaszodok, és bár van itthon hajnyíró, mindig a legkisebb fokozttal vágjuk le (2mm). Eldöntöttem h levágatom/leborotváltatom fullra megnézni milyen lesz, de egy rendes fodrászra bíznám. Ha meg nem jön be, úgyis itt a sapka szezonNincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
fecus
őstag
Valaki tudna nekem 10 db 18650-es Li-Ion aksit kettesével párhuzamosra ponthegeszteni? Sör, csoki, JMF ellenében. Fúróba mennének. Olyan kis lemez is kellene, mert nekem nincs! 15-20A-re.
Néztem, hogy építek kondenzátoros ponthegesztőt, de sokba jönne ki évi 10-20 aksi miatt."Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
addikt
Üdv!
Macskásoknak! Eladó 2 db, 1,5 kg-os kiszerelésű, originált, bontatlan csomagolású Hill's PD Feline Urinary Care c/d Multicare Stress Ocean fish vesekímélő száraz táp.
[link] Lajárata mindkettőnek: 2024. 04 hó.
A táp Vásárhelyen van. Az árukeresős ára 8.000,- Ft-tól + szállítás.
1 db vásárlása esetén az ár : 4.300, -Ft, mindkettő megvásárlása esetén, a kettő együtt 8.000,- Ft.
Postázni nem fogom, de ha valakinek nagyon macerás átugrani Vásárhelyre, akkor annyit tudok vállalni, hogy átviszem Szegedre, de kizárólag csak a Tram-train vonalán, valamelyik előre egyeztetett megállójánál."Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
hkaroly
csendes tag
Vegyetek VGA-t! Alku van
-
senior tag
Vegyetek jó állapotú Toshiba Satellite L850-13M laptopot, mert kell a pénz!
"A közgazdász az a szakértõ, aki holnapra tudni fogja, hogy azok a dolgok, amikt tegnap jósolt, miért nem következtek be ma."
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Okos Otthon / Smart Home
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 3D nyomtatás
- Lexus, Toyota topik
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX SCAR III makulátlan állapotban.
- VADI új MacBook Air M3 15" 8/10/16 16GB 256GB 3év gar, MAGYAR BILLENTYŰZET!
- Akció! Dell Latitude E6420 laptop (14/i5-G2/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép játékra! I7 13700K / RTX 3090 / 32GB DDR4
- Vadonatúj Barrow external cooling box