- A hivatalos árnál jóval többe kerülhetnek az új GeForce-ok
- Megágyazott az egyik exascale rendszerének Németország
- Kvantumpontos OLED óriással bővült az INNOCN gaming kijelzőinek kínálata
- 2 TB-osra hízott a Team Group egyik strapabíró memóriakártyája
- Jóval kevesebbet költ a modern gyáraira idén a Samsung
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A hivatalos árnál jóval többe kerülhetnek az új GeForce-ok
- Nosztalgikus húrokat megpendítő házzal rukkolt elő a SilverStone
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rawulf
őstag
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
Gippo
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
Rawulf
őstag
-
fradi81
veterán
Van eladó új, (tartex) 52-es, zöld, 100% pamut kopásálló munkaruha, nadrág+öltöny 9K
moto g72, Ninebot d28e
-
MODERÁTOR
válasz CSorBA #17184 üzenetére
Gondolom most nem fogok egyezni a tömegvéleménnyel, de szerintem is illett volna válaszolnod az üzenetre. Legalább annyit, hogy előbb nézz már szét a fórumban, most nem érek rá. Szerintem abszolút nincs igazad amikor a másik felet tartod ebben a sztoriban neveletlennek. Ha írnak neked egy privátot, arra - szvsz - elég nagy fokú illetlenség nem válaszolni.
Az meg nem is enyhe ferdítés, hogy nem vagy képes "azonnal" válaszolni privát üzenetre, mert a 4 nap az még papír alapú levél esetén sem azonnal...
-
Agyasima
őstag
válasz bitpork #17188 üzenetére
Arra utaltam, hogy ha itt így viselkedik (azonnal-mindent), akkor máshol is, szerintem. Az pedig már nevelés kérdése. De mindegy is, ezen teljesen felesleges vitatkozni.
Valakinek akad egyszerű, jól szellőző ATX/mATX háza? Újszerű érdekel, leharcolt kevésbé. Front USB kell. Midi méret a nyerő. Képekkel bombázhattok priviben.
[ Szerkesztve ]
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
-
-
Rawulf
őstag
-
CSorBA
őstag
Durvák ezek az újoncok: kép
Direkt kitakartam a nevét, meg az aláírását. Azért ez komoly, hogy nekem esett, hogy nem vagyok képes azonnal válaszolni a privát üzenetére. Uhh. -
Polemius
senior tag
Hirdettek ócsósított HP pendrive-t tecsóban. A mai naptól akciós.
Persze csak pár darabot kaptak, délutánra nem volt. (Arra gondolni sem merek, hogy a dolgozók és/vagy barátaik vették meg ezeket...)Szóval, ha esetleg valaki rendelne mostanában az ITMEDIA pont SK-ról, csatlakoznék egy apró tétellel hozzá. (pendrive vagy microsd kártya).
Vagy ha az itt felbukkanó boltosoknál van kis méretű, márkás (megbízhatóan működő, nem noname, elfogadható sebességű) pendrive a fentebb említett akcióhoz képest nem drágábban*, ne fogja vissza magát.
* 4 GB 1490 Ft / 8 GB 2890 GB
-
félisten
-
madstunt
addikt
válasz FoxiestFox #17179 üzenetére
túl magas a labda, túl magas
-
félisten
-
madstunt
addikt
válasz FoxiestFox #17175 üzenetére
lehet az a problema, igenyesebb vagyok mint a minimalis szint >8Đ
eleg sok jo dologtol lehet ilyen szuk hozzaallassal elesni. Pl. a peldakent emlitett sorozat (es altalaban a HBO sorozatok amugy) kivalo szinkronnal rendelkezik -
válasz FoxiestFox #17175 üzenetére
Hülye vagy és kész
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
SirRasor
addikt
-
félisten
-
madstunt
addikt
válasz FoxiestFox #17151 üzenetére
pbay és néha dc.
Amit ezeken nem lelek meg, nem fogom máshol se
BWAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHH
AHAAAAAAAAA
azért ez így erős ferdítés és marhaság, mondjuk dobj nekem egy magyar szinkronos teljes, s1-8-ig Maffiózók linket tpbről[ Szerkesztve ]
-
ALI_G
veterán
Eladó augusztusi felnőtt SZKT bérlet, írj privátot, ha érdekel!
-
Rawulf
őstag
Kössz mindenkinek! Az elébb öblítettem le vodkával (vilmoskörte mix szénsavas ücsi) a délben elfogyasztott
tortátóriás hamburgert - Sponsored by Pmheros from Super Hamburger."Please state the nature of the medical emergency!"
-
-
ErőVarázsló
aktív tag
válasz Ted_Beneky #17126 üzenetére
van sima háziorvosi is elvben
sőt államvizsgán mindig ott vanMagán orvosi ügyelet Szegeden www.szegedorvosiugyelet.hu ph-soknak kedvezmény telefonon gyorsabb: 70-kettő281171
-
pschio
őstag
Hol érdemes egyedi pólót nyomatni Szegeden? Minőség nem annyira fontos. 1 napot kell kibírnia. Több darab kell. Minél olcsóbb legyen.
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
Rawulf
őstag
Mivel én egy szemét állat vagyok, ezért isten éltessen engem 35. születésnapom alkalmából!
-
félisten
-
Rawulf
őstag
válasz FoxiestFox #17153 üzenetére
Csak bosszantani akarsz.
-
lorcsi
veterán
-
félisten
-
Rawulf
őstag
válasz FoxiestFox #17151 üzenetére
Nem a mi problémánk, értsd már meg!
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Igazából nem tudom, csak én nem vagyok fenn egyik ilyen magyar zárt cuccon se, pbay és néha dc.
Amit ezeken nem lelek meg, nem fogom máshol se, és engem nem túlzottan érintenek a magyarra szinkronizált dolgok, eredeti nyelven minden jobb ^^raw: ja, így már értem a problémátokat
-
Rawulf
őstag
Kérdező: "Azt mondja már meg valaki, hogy HONNAN tudom, hogy egy bizonyos gépről léptek-e már be előttem?"
Aki válaszol: "Belépsz. Ha léptek már be, akkor kizárnak, s így tudni fogod. "
Problem?
[ Szerkesztve ]
-
Rawulf
őstag
válasz FoxiestFox #17146 üzenetére
maximum 10 számítógépen jelentkezhetsz be és más azokon a gépeken nem jelentkezhet be... mit nem értessz?
-
Syl
nagyúr
Nem, hiszen más nem fér hozzá. Plusz mindkét irodai masinát én tartom karban, a hálózatot is én kezelem.
(#17146) dying_sta
Azt írtad, ne kínlódjunk a magyar torrent site-okkal. Mesélj, mit kellene csinálnunk.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
félisten
-
Syl
nagyúr
válasz Rawulf #17137 üzenetére
Én eddig is a zenkóról szedtem a filmeket és ezután is onnan fogom, nem érint a szabályváltozás. Itthoni gép / céges gép / táblagép - mind egy accounttal megy.
Idegen gépen nemcsak a zenkórra, sehova nem lépek be, ami jelszóhoz kötött. Még a PH-ra sem A free wifi-t ugye nem kell említenem?(#17141) dying_star
Meséjjé
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Rawulf
őstag
válasz FoxiestFox #17141 üzenetére
mit következtet'gec'cccc ilyeneket a csevegésünk alapján?
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
addikt
válasz FoxiestFox #17141 üzenetére
senki sem kinlódik...
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO FOR SZÉL
-
félisten
mit kínlódtok már a nyomi magyar torrent site-okkal..?
-
Rawulf
őstag
"Nem szép, nem szép. Viszont az se, hogy lopott steam acc.-kat árul a tag hackforums.net oldalon pénzért, és naív embereket ver át cerberussal. Szóval ez többet is érdemelne, pl pár év börtönt, és nem a Bh miatt, mert az még a legkisebb probléma."
Ezen majd betojtam a nevetéstől
-
Rawulf
őstag
LOL bruhahahaha:
"A tag megkeresett minket és elmondta, hogy netes ismerősei dosolták az oldalt. Tehát a kiddie haverjai ráfogták az egészet, hogy ő vigye el a balhét. Ezen kívül a gyerekei ellen irányuló ellenségeskedések miatt, levettük róla az adatokat."
-
LÁZ
addikt
válasz Rawulf #17136 üzenetére
csak annyit tennék hozzá, du-n kikerült a profilja annak, aki csinálta az egészet, aztán ment a szájkarate, és az ipse kicsit megijedt, hogy a gyerekeinek is baja lehet emiatt
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO FOR SZÉL
-
Rawulf
őstag
Eddig mit csinált az átlag gyakorlott torrentes? Leszedett mindent az enkórról.
Most mit fog csinálni? Megnézi mi kell és leszedi bh-ról, stb..."Please state the nature of the medical emergency!"
-
-
Rawulf
őstag
válasz SirRasor #17127 üzenetére
10. kérdés: Beléphet szomszéd / rokon / bárki az én gépemen a saját accountjával?
10. válasz: Nem, kérjen meg, hogy lépj be a saját accountoddal, s használjátok azt.11. kérdés: Én beléphetek a saját accountommal más gépén?
11. válasz: Nem (ha van az illetőnek saját accountja), kérd meg, hogy lépjen be a saját accountjával, s használjátok azt.qrv* gyorsan helyet fog cserélni a ranglistán a BH-val ezek után...
egy ph! júzer kétségbeesetten írogat nekem, hogy segítsek a buffalo linkstation nas-jára belőni a transmission-t
[ Szerkesztve ]
-
Rawulf
őstag
Mivel nem tudom, hogy mennyire szabad írni ilyesmiről a ph!-n, ezért csak annyit mondanék:
Holnapi naptól azt hiszem egyre kevesebben fognak torrentezni..."Please state the nature of the medical emergency!"
-
Rawulf
őstag
-
tlac
nagyúr
válasz ErőVarázsló #17118 üzenetére
(#17118) ErőVarázsló:
köszönöm
viszont őt nem találtam meg ebben a listában (szegedi háziorvosok)(#17119) Rawulf:
neked is köszönöm!
mindenkinek:
jöhetnek még nevek, aki úgy érzi privát üzenetben is
aki már szerepelt, arra is jöhet további vélemény, hogy végül tudjak dönteni az alapján, akire a legtöbb jó visszajelzés érkezett[ Szerkesztve ]
-
Rawulf
őstag
Hülye vagyok. A Google szerint is ott van:
http://maps.google.com/maps?q=Szeged,+Kukovetz+Nana+1&hl=en&sll=37.0625,-95.677068&sspn=52.285401,79.013672&hnear=6724+Szeged,+Kukovetz+Nana+utca+1,+Hungary&t=m&z=16&iwloc=A"Please state the nature of the medical emergency!"
-
Rawulf
őstag
Dr. Földesi Mária
A karambolom után (átjöttek szemből a sávomba és megrepedt a bordám a biztonsági öv miatt, illetve kaptam egy mellhártya-gyulladást is) ő kezelt.
Szerb utca 25.
62/405-507A rendelője fizikailag a rókusi Tesco-tól egy "köpésre" van (A mekivel szembeni egyik nagy emeletes aljában... mindig sokan állnak ott sorban a betegek, mivel szeretik.)
Persze ez jó pár éve volt, azóta máshová költözhetett a rendelő. (Google szerint már máshol van).
Vállalkozás neve: FÖLDESI-MED Háziorvosi Bt.A mobil számát nem találom sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
tlac
nagyúr
Tudnátok nekem ajánlani Szegeden jó háziorvost?
Aki olyanhoz jár, vagy biztos forrásból hallott jót, kérem küldje el a nevét.
Ha írhatok még szempontokat is, elsősorban olyat keresek, aki nem túl idős, meg van a kellő szakmai ismerete, de, ami a legfontosabb, hogy lelkes, ember számba veszi a pácienst és nem futószalagon intézi a betegeket.
A válaszokat talán inkább pü-ben kérném. Az lenne a legjobb, ha 1-2 mondatot is írnátok róla.Hogy ne le legyen egyoldalú ez az egész kérés, az összegyűjtött infókat a továbbiakban elküldöm annak, aki kéri.
Köszönöm!
-
pschio
őstag
Vannak itt szegeden Linux guruk? Keresbe kasul szopat egy Zentyal szerver. Jól jönne egy kis segítség.
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
maláj
addikt
fölös vga - dvi átalakítója vkinek ???
-
azbest
félisten
válasz dosailord #17103 üzenetére
a szentesi és a szegedi azonos frekvencián sugároz sfn módban. Annyi a különbség, hogy szentesről nincs B mux (családi csomag plusz csatornái).
homesys, smartdvb (ezt nem olyan egszerű beüzemelni) vagy a win7-be épített media center is megteszi, de végsősoron egy vlc is használható vele (playlistfájba tett csatornalistával). Az első kettő egy smartkártya olvasóval beüzemelhető a kártyás előfizetéses adásokhoz is.
[ Szerkesztve ]
-
hodigy
tag
válasz dosailord #17103 üzenetére
AltDVB elég jó. De ha ezt belemented egy .m3ufile-ba akkor VLC playerrel is gond nélkül tudod nézni a Mindigtv-t, és VLC-ben már a codek-ek is benne vannak:
#EXTM3U
#EXTVLCOPT:dvb-bandwidth=8
#EXTVLCOPT:dvb-caching=300
dvb-t://frequency=786000000
#EXTVLCOPT:dvb-bandwidth=8
#EXTVLCOPT:dvb-caching=300
dvb-t://frequency=826000000[ Szerkesztve ]
Írj emailt, a privátot sokszor nem látom...
-
boba6
senior tag
autóüveg+csere hol a legolcsóbb?
közepes műanyag gyerekcsúszdára tippek hol nézzem meg?
köszi... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
dosailord
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy van-e aki Szegeden számítógéppel néz DVB-T-t? Milyen programot használtok? Valami értelmes, stabil, általános (BDA kompatibilis) nézegetőprogramra lenne szükségem, ami közvetlenül rá tud hangolódni a szegedi toronyra. (Ahol nem lehet várost választani, azok a programok tapasztalataim alapján a szentesi tornyot találják meg)
Pl. Homesys bejött, csak az sokszor kifagy.(tudom, van dvb-t topik is, de most szegediek tapasztalataira vagyok kíváncsi)
-
igi
aktív tag
Én a csotrogányomat Kiskundorozsmára szoktam hordani, egy Pe(tő Zsolt???)* nevű mesterhez. Szerintem jó keze van a műanyaghoz, és a bádoghoz is (egyszer egy jégvert Porsche-t is láttam nála feltappancsozva...). Meg nem is túl drága, ránézésre ad egy hozzávetőleges árajánlatot, amitől nemigen szokott eltérni (mondjuk 2 alkalomból általánosítok...).
Ha kell, priviben megadom a telefonszámát.* - Telefoncserénél SIM kártyán csak annyi jött át, hogy "Karosszéria Pe" A név többi része csak tipp...
üdv:igi
this is the beginning of a beautiful friendship
-
Old fox
tag
vidkártya eladó v csere
[ Szerkesztve ]
Csörögj rám, mielőtt személyesen keresnél, vagy ha valami gondod van.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Cyberpunk 2077
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Anime filmek és sorozatok
- Kuponkunyeráló
- leslieke farmerzsebe
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- Eladó Steelseries Arctis 7+ DESTINY 2 Edition fejhallgató!
- Yamaha RX-V1800 házimizi erősítő eladó!
- Apple MacBook Air 13" M3 Chip 16GB 256GB - bontatlan új - 1 év garancia
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+, i5-5200U CPU, Félkonfig, Dupla akkuval
- HP Irodai Laptop I AMD Ryzen 3 2200U I 240GB SSD I 8GB DDR4 I 1366x768 I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest