- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
Új hozzászólás Aktív témák
-
vmi
tag
Hehe..úgy inkább kihagynám. 320-500 gb között gondolkozok. valaki mentsen meg
-
vmi
tag
Van valakinek eladó 2,5"-os merevlemeze?
-
vmi
tag
Van valakinek eladó szin bérlete olcsóbban?
-
vmi
tag
válasz Lacielvtárs #50101 üzenetére
köszi
-
vmi
tag
Van valakinek 3,5"-os satas hdd kerete? Vagy tudjátok hol lehet normális áron kapni? Fontos lenne még ma.
-
vmi
tag
Van közöttetek nagy paypal-os? Kéne egy kis segítség, gyorsan kéne pénzt kiszednem viszont ugye mire megjön..Szóval arra gondoltam, hogy átutalnám ott és valaki kp-ba oda adhatná, ha ez megoldható persze.
-
vmi
tag
Eladó lcd / led tv-je valakinek? minimum 37"
[ Szerkesztve ]
-
vmi
tag
Tud valaki jó csontkovácsot szegeden? Illetve keresnék irodai főnök széket...
-
vmi
tag
Valakinek eladó laptop ? max 25-30 ezerig.
-
vmi
tag
Valakinek eladó androidos telója?
-
vmi
tag
hozzám került ugye egy 550 wattos táp helyett egy fsp 350 wattos táp és most úgy adódott, hogy E6600 mellé bekerülne egy ati 4890.
Kitudná hajtani, vagy vehetek abból is nagyobbat?
-
vmi
tag
Keresek 2 vagy 4 Gb ddr2 ramot..akinek van írjon
-
vmi
tag
keresek 16:9-es monitort..akinek van pm
-
vmi
tag
haliho
Valakinek elfekvőben egy vga-vga kábel? (d-sub)
-
vmi
tag
Még mindig keresek AUX bemenetes fejegységet..
-
vmi
tag
Sziasztok keresnék aux bemenettel rendelkező fejegységet.
-
vmi
tag
Keresek iphone 4/4S-t. ajánlatok jöhetnek pm-ben.
-
vmi
tag
Iphone 3GS-hez keresek kijelzőt egyben (lcd+érintő)
-
vmi
tag
csak úgy érdeklődésként szegeden van piros lámpa figyelő kamera? vagy lámpába épített kamera? Pl. a párizsi körúton?
-
vmi
tag
Samsung galaxy s 3 , sony xperia S vagy T érdekelne. valakinek van?
-
vmi
tag
Sziasztok. Méltányossági kérelmet kéne írnom, (szerződés bontás - fizetésképtelenség) Tudna valaki adni egy normális sablont rá? Megíratni megtudnám 15k+áfa..
-
-
vmi
tag
válasz ebegab92 #23160 üzenetére
Ment a pü.
Más: látom nagyon nem akart senki se segíteni, vagy nem tudott szóval az már lényegtelen. Most már télleg elcserélném a Thermaltake 500 wattos tápomat mert már nem kell a leépített gépemnek, két hibája van. Még pedig az hogy két db sata csatiján eltört a műanyag. Harisnyázott.
Szóval cserélném kisebb tápra mondjuk 350-esre ami annyira nem noname. Vagy 400 wattosra. Köszi előre is
[ Szerkesztve ]
-
vmi
tag
Sziasztok köszi aki írt, de most felcsillant a remény. Valaki tudna kölcsön adni ma egy agp-s vagy egy pci-os akármilyen videokártyát? plusz egy ddr 400-as ramot ha van?!
előre is köszi.
-
vmi
tag
keresnék komplett gépet pici pénzért netezésre, emailezésre, és irodai dolgokra.
-
vmi
tag
-
vmi
tag
szegeden tudtok olyan bontót ahol találok suzuki swift 2005-2011 hűtőt, ill. első lököst? Vagy olcsóbb boltot..Aki tud az egy pm-et eresszel el ha lehet. előre is köszi
-
vmi
tag
N wifis routert keresek, akinek akad. Kérem jelezze pm-ben!
-
vmi
tag
Van valakinek elfekvőbe hdmi kábele?
-
vmi
tag
Sziasztok keresnék wireless bill+egér combot. Elérhető áron.
-
vmi
tag
http://www.szepark.hu/page.fcgi?rx=&item=&nyelv=hu&menuparam3=17&type=3
itt a jármű értékesítési díj az mire vonatkozik?
-
vmi
tag
válasz bitpork #11701 üzenetére
Most kaptam infot, hogy elvileg ennyi volt..jó szar nap volt ez is. Főleg h úgy álltam meg a 30as kis utcában, mintha ott laknék. A tábla meg csak elől volt kirakva arra az oldalra(ergo nem láttam mert másik felől mentem, rendesen csak a másik oldalt volt kitáblázva..de az a vicc hogy 1ik kerékkel se álltam az úton teljesen a ház előtt..) én meg siettem és kb meló vége előtt 20 perccel vitték el.. ezt a pechet
[ Szerkesztve ]
-
vmi
tag
Sziasztok ma elvitte a pók a kocsimat, bementem érte 22k. Viszont kérdésem az lenne, hogy lesz e még felmerülő költség?!!, gondolok itt rendőrségnek szánt 30 ezres csekkre... Bent a srác nem tudott róla semmit se mondani.
-
vmi
tag
Eladó Iphone 4/4S-t keresek Szegeden és környékén.
-
vmi
tag
Hali
Keresnék fm transzmittert ami:
- nem nagyon zajos
- 2-3k
- nem esik szét és esetleg még garis -
vmi
tag
még mindig keresek g31 v g41es chipsetes alaplapot (ddr2,vga kimenet ! )
max 7 ezer ftig.
Egyből átvenném.
-
vmi
tag
válasz macilaci78 #9312 üzenetére
az emelőhátfal mindig jól jön..
-
vmi
tag
Szerintetek van mozgó trafi éjjel 1kor?
-
vmi
tag
én meg egy 500 wattos thermaltake tápot cserélnék kisebbre
-
vmi
tag
Ilyen cumója van e valakinek? ...Edigitalban már megrendeltem 1,5 hete de még semmi visszajelzés..máshonnan nem akarom megrendelni postával mert azért 4-5 ezret nem érne. Csak ez a típus érdekelne.
[ Szerkesztve ]
-
vmi
tag
Gigabyte G31M-ES2C ilyen vagy ehhez hasonló G31-es lapot keresek, ami ddr2 illetve int vgaval rendelkezik.
Max 6 ezer ftig
-
vmi
tag
keresnék g31es s775 lapot + 1 gb ddr2őtszegeden. Akinek van az pm.
-
vmi
tag
Én tegnap rendeltem 2 db pizzát a Happyhotból (6 pizza féláron akció keretein belül) . Kiszállítással és akció részvételi díjjal együtt volt 1620 összesen. Ami nem rossz 2 db 30 cmes pizzáért. Nem volt zsíros, meleg volt és fincsi. Egy próbát megér.
-
vmi
tag
válasz bolcsodal #5157 üzenetére
persze közbe rájöttem,
Nekem még "ősrégi" conroem van, amivel anno világcsúcsot döntöttek. Elég jó vétel is volt mert beleszerettem a tunningolásba. Már sajna a gépem se így néz ki, ahogy ott le van írva.. Az utóbbi időben amikor össze is volt rakva a gépem alapon futott, de még tunning időszakomba 3,6on használtam legtöbbször kb 1,3V-el
Sok jó conroe-t is ki lehetett akkor fogni, amit még most is fenntartok. Viszont ha nem tunningra kell akkor talán a 45nm jobb lehet fogyasztásban is.
[ Szerkesztve ]
-
vmi
tag
plázába kínaiba keresnek még pultost?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Assetto Corsa EVO
- One mobilszolgáltatások
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AliExpress tapasztalatok
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Interactive Brokers társalgó
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest