Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- OLED monitor topic
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet jobb, ha lecsapsz rá!
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
válasz
guftabi96
üzenetére
"Gépház össze van horpadva"
Erről eszembe jutott egy régi sztori. Még olyan 14 éves lehettem, mentem át haveromhoz (akkoriban mindketten imádtuk a Doom, Quake, Duke Nukem játékokat és ezerrel toltuk). Belépek a szobába, a következő kép fogad. Gépház oldalán akkora horpadás, ami az alaplapig be volt hajolva. Haverom fekszik az ágyon, eszi a chipset. Köszöntünk egymásnak, kérdezem, hogy sikerült-e eljutnia az utolsó szörnyig.
- Eljutottam, de nem tudtam kinyírni, aztán bekékhalálozott a gép és mikor újraindítottam eltűnt a mentés. De már nem játszok vele, mert szar a gép. Ne haragudj, de most tök fáradt vagyok, megeszem a chipset és alszok, kikísérlek. (felkelt az ágyból és befáslizott lábával bicegve kikísért).
-
customer114
őstag
válasz
guftabi96
üzenetére
Már a babettás résznél érződött, hogy ebből nem csak win újratelepítés lesz.

Ha tippelnem kéne akkor c2d előtti korszakból származik?
(letört hűtőről jut eszembe - nem nagy sztori csak így offba, topic rajongóknak):
Anno szakközép, korszerűsítés(?), gépcserék. Régi gép kuka. Na, akkor nézzünk már alá
mit lehet elvinni belőle. Ház oldallap (vagy fedlap?
) leszedés utáni látvány: classic sok por (nem kell magyarázni), *kézzel arrébb lapátolható. "- De fura, ezekbe nem volt hűtés?"... *pár másodperc kutatás szemmel* *szembesülés* Borda ventivel együtt az egyik sarokba, ki tudja mióta leszakadva, foglalatról kábelestől. Fura, ezen még tegnap dolgozott valaki. FIN
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BestBuy topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vírusirtó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Robotporszívók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- Fehér prémium gamer PC Ryzen 7 7800X3D + RTX 5070 AERO OC + 32 GB DDR5 - ÚJ!!!
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- Ryzen 7 5800x + Radeon 7800XT + 32 GB DDR4, 1 TB NVME - GAMER PC
- Thrustmaster officer pack airbus edition
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus Elite R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB ZALMAN S2 TG 750W
- AMD AM5 Setup! Akár kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

) leszedés utáni látvány: classic sok por (nem kell magyarázni), *kézzel arrébb lapátolható. "- De fura, ezekbe nem volt hűtés?"... *pár másodperc kutatás szemmel* *szembesülés* Borda ventivel együtt az egyik sarokba, ki tudja mióta leszakadva, foglalatról kábelestől. Fura, ezen még tegnap dolgozott valaki. FIN