Hirdetés
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Gaming notebook topik
- Gamepad
- MILC felhasználók szakmai topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Mikrofon topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szumo
senior tag
válasz
proof88
üzenetére
5 év suli, majd 1 év siemens-es smd beültetős munkakör, majd 2év axon ffc gyártósor ellenőri munkakör, majd 3 év hálózati rendszergazdai munkakör és nem elhanyagolható az a rengeteg gép amit ránézéssel, kézrátétellel valamint rengeteg szakmai tudással javítottam.
Mert a tudásunk kb 3 hétig lehet aktuális, utána ebben a pörgő világban el is avul. -
TheReMiXeR
senior tag
válasz
proof88
üzenetére
hogy kerültem szervizes munkakörbe :
- jelentkeztem egy olyan korszakban, amikor még keresték azokat az embereket akik tényleg tudták bütykölni a számítógépüket, ismerték a dzsumper fogalmát, na meg a dos parancsokat... stb...ki keres többet :
- rajtad is főnöködön is (tulajon is) múlik.szervizes tapasztalat :
- mikor már fejből tudta a win98/win2000/winme/xp (stb...) telepítő kódokat :-) akkor már elmondhatta magáról, hogy egy pár gépet telepített, ergo van egy kis tapasztalata...milyen szigor van ilyen helyeken :
- van és nincspangás esetén :
- a jól megérdemelt fórumozással töltöm az időmet... na ez csak vicc volt :-) azért ilyenkor is akad egy rakat papírmunka (főleg, ha az illető igazgatja a bolt működését) na meg enni is ilyenkor lehet... mivel külön ebédidő nincs.stb... stb... de ezt szerintem mindenki magától is kitalálhatná

Új hozzászólás Aktív témák
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Amatőr csillagászat
- Eredeti játékok OFF topik
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Spórolós topik
- Gaming notebook topik
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad Slim 3 - i7-13620H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- ASTRO A50 5th gen LIGHTSPEED WIRELESS HEADSET + BASE STATION fejhallgató
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest