- OLED monitor topic
- Bemutatkozott a Samsung Galaxy Tab A11 és Tab A11+
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
bullseye
addikt
válasz
wolfman #40901 üzenetére
"Èrdeklődni szeretnèk hogy milyen gèpet èrdemes venni manapság?"
És innen még pár tucat üzenetváltás volt céges oldal Messengerén, mire elvesztettem a hidegvéremet, és megkértem, hogy hagyjon dolgozni, ha nem hajlandó elárulni milyen játékra (addig eljutottunk, hogy arra is kell), és mennyiért (gyors i7 kell neki boothoz meg letöltéshez és persze játékhoz, de a 8700k meg "nagyon drága") akar gépet. Kicsit a végén meg is sértődött, hogy csak azért, mert nem veszi a lapot, nem tehet fel korlátlan számú kérdést FB-n. Alig várom, hogy felbukkanjon a neten, milyen gonoszak voltunk.
+már volt egy köre, amikor azt akarta elmagyaráztatni velem, mi a NAS, meg hogy működik, hogy játsszon le róla tévén, milyen vegyen, meg mi a HDMI... ott kissé elgondolkodtam, hogy ez valami átverős show lehet.
Többször is írtam neki, hogy talán forduljon boltokhoz, mert ott meg is veheti, szóval előre is bocsi!
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- OLED monitor topic
- Bemutatkozott a Samsung Galaxy Tab A11 és Tab A11+
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Diablo IV
- iPhone topik
- Hálózati / IP kamera
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3589
- Apple iPhone 15 Pro max 255GB,Kábel,12 hónap garanciával
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD,1000W PSU/ akciós áron eladó!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest