- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- iPad topik
- Logitech szerviz
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen videókártyát?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
mark75
senior tag
utálok borotvákozni!
-
Drizzt
nagyúr
Nekem tökre fura, hogy az államtól a gégémig pont középen egy szál szőr se nő vagy egy 10 centis cskon, így elég furán nézek ki, amikor növesztem, de szeretk szakállat, még ha csak a gagyi enyémet is.
-
snecy
senior tag
Következő a gond..
Nem bírja az arcbőröm sem a hagyományos , sem a villanyborotvát
Tele lesz utána az arcom kis piros kiütésszerű irritációkkal, amik csak napok elteltével múlnak el.
Persze lehetne megoldás a szakállnövesztés, csak még 20 évesen nem elég sűrű, valszeg nem is nagyon lesz már sűrűbb, így valamiféle kenőcs kéne vagy nem tudom mi, hogy ezek a ''mellékhatások'' ne jöjjenek ki. -
zim
újonc
-
harry
veterán
Én most valami ehhez hasonlót próbálok meg összehozni, elég sok idő, és amíg nem ér el egy bizonyos hosszt, addig eléggé össze-vissza áll [link]. Már aránylag hossú a szakállam, de összefonni még nem nagyon lehet, esetleg megköthetem valamivel. Cérna szerintem nem a legjobb, nem tudom mennyire tartaná meg. Majd kitalálok valamit.
-
ngabor2
nagyúr
no, annyian mondták már a családból, hogy nyírjam meg a szakállamat, hogy engedtem a nyomásnak. oldalt, mivel ott amúgy is ritka, letoltam 0-ra. a körszakállat pedig egységesen 3cm-esre vágtam. bár erősen gondolkodtam, hogy az állrészt meghagyom, és befonom
no majd télen, addigra megnő.
-
ToBeY
nagyúr
Nem tudtok valamit, ami jobban felpuhítja a borostát mint a gillette gel?Elég erős a szakállam, és nem szedi le normálisan...
[Szerkesztve] -
mazda626
addikt
Nekem még csak pehelytollaim vannak.
De nagyon idegesítően nő. Van 2db szőrszál, ami megnő 4-5cm-re. De csak 2db, így elég hülyén tud kinézni.
-
Steve-S
tag
Én is már több mint két hete növesztem a szakállt az államon, meg a bajuszom. Elég jól áll sztem ezt többen is mondták már. Gondoltam felveszek valami rokker stílust és megnövesztem a hajamat is. Már lassan 3 hónapja nem láttam fodrászt! Ez már haladás.
-
RAM
őstag
Kleen Kut-ot próbálta valaki? 7k (Topshop)
-
harry
veterán
Most igazából az zavar, hogy kicsit hosszú már a szakállam (~5cm körül) ami pont arra elég, hogy rendezetlenül álljon de befonni nem nagyon lehet, fésülésnek meg nincs eredménye. Tegyek rá vmi balzsamot vagy Ti mit csinálnátok? Nem szeretném rövidebbre vágni, ha hosszabb lesz talán könnyebb lesz vele variálni.
-
Ramius
őstag
én karácsony előtt vettem magamnak egy m3 nitro elemes borotvát (az a zöld) kis tubus géllel, elemmel, pengével, balzsammal, mindössze 3500 ft-ért
le volt értékelve, mert el volt szakarva a csomagolás, dehát az kit érdekel? -
ToBeY
nagyúr
Ma kirpróbáltam a Fusion power-t hát Véleményem szerint,jóval jobb mint a Mach3...
-
ToBeY
nagyúr
Anyum ment úgy is vásárolni, így vett nekem egyet.Szal nem én vettem meg, én csak a lóvét adtam hozzá
-
ToBeY
nagyúr
Na ma meg is vetettem a borotvát,természetesen a simát nem a power verzsönt vették meg.
Lehet holnap visszavinni
-
ToBeY
nagyúr
Ha minden igaz péntek délután veszek egyet,de hogy mikor lesz használtba véve azt nem tudom.
Mert a Mach3-ba nem rég raktam új pengét
Szerk:Mivel kíváncsi vagyok én is,lehet kibontom szombaton megnézni milyen.Legfeljebb félre rakom utánna.
[Szerkesztve] -
szepi79
őstag
ez engem is izgat
szal valakinek mstmár télleg meg kéne vennie, aki makk3-at használ, aztán elírni a különbséget
bár egyelőre a makk3al is meg vagyok elégedve, de ki tudja, 3 éve óta milyen forradalmi áttörések voltak a borotvapiacon - ha csak annyi, mint a fogkefepiacon, akkor maradok
)
-
törölt tag
erre en is kivancsi lennek...en nem probaltam meg, ezert nem is akarok beleszolni, de sztem felesleges
igaz, nem szivesen emelnem a borotvalkozassal jaro koltsegeket, mert igy is utalok borotvalkozni, es tobbe kerul az arcapolasom, mint maga a borotvalkozas...
de ha pl a mach3-ra tennenk +1 penget amit a kiigazitasokhoz lehetne hasznalni, en mar azzal is elegedettebb lennek -
Djuree
félisten
haver kapott barátnőjétől gillette fusion-t. nagyon állat borotva, sutyiba kipróbáltam
. én mér nem kapok ilyet barinőmtől?
remélem nem olvassa a ph!-t, mert lesz dádá(habár ha olvassa az sem baj, mert legalább megtudta mit szeretnék kapni tőle
)
[Szerkesztve] -
törölt tag
az a helytol fugg es tipustol
mert van sima mach3, van turbo, meg azota van meg egy uj tipus
itthon a turbohoz 4 db volt 3200, angliaban mar csak 2000
viszont most vettem sima mach3-hoz tecsoban 8db volt 4000
szoval vegig kell nezni a kinalatot
dm-ben meg hasonlo helyeken nem erdemes venni, mert dragabb
mod: piacon es aluljaroban occsoert is megkapod
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
-
Djuree
félisten
csesszétek meg
vettem eldobhatós beretvát a tuskóban 'mer occsó vót
(nem volt pénzem gillette borotvámhoz való pengére)
kínkeservesen megborotválkoztam vele, fél arcom lenyúzta, annyira eldobhatós lett hogy mind az 5-öt kibasztam a kukába, kértem kölcsön és megvettem a drága pengét...
-
törölt tag
regota hasznalok ilyen vibratoros borotvat
en peldaul a bajusz reszt csak rezgore allitva borotvalom, mert ha mar soknapos meg hosszu is, nem faj annyira, nem huzza
meg az allam alatti reszen is csak rezgovel vagyok hajlando borotvalkozniott is jobb, ha rezeg, nem erzed annyira magat a borotvat
az allkapocsnal es az arc tobbi reszenel sem rossz, es nagyon sokaig birja egy elemmel, miota megvan meg nem kellett elemet cserelnem
annyi hatranya van, hogy ha gyorsan huzod a borotvat, akkor foltos maradsz
szoval szepen lassan kell rezgovel borotvalkozni, hogy minden szort leszedjen
es ami poen, amikor a viz alatt kimosod a borotvabol, akkor egy pepes vmit kapsz
erdemes kiprobalni, nekem bejott
bar aki rambokessel szorozik, az ugorja ezt a hsz-t -
ToBeY
nagyúr
Valakinek van tapasztalata a Gilette elemes,rezgős borotvájával?Ez mennyire jó hasznos,és mennyire reklámfogás?
-
ngabor2
nagyúr
keverjen ki nekem vmi finomat. egy speciális krémet vagy sampont vagy balzsamot a szakállra
milyen célból? puhítsa? keményítse? nőjjön gyorsabban? fényesebb legyen? a szakáll is csak szőr, bár általában vastag szálú. tehát jó közelítéssel, ami a hajra jó, az jó a szakállra is. -
brownus
veterán
Szervusztok szőrös spHártaiak
a hétvégén megmostam a szakállam egy svéd samponnal, vmi narancs kivonat van benne vagymi (még a sógorom hagyhatta itt tavaly nyáron.) és kurva jó!
tegnap meg a fruitxxx vmivel, gyümölcsös sampon (nem jut eszembe a neve, zöld a tubus színe) és nem puhította a szőrt. sőt.
az jutott eszembe, mivel anyum gyógyszerész, keverjen ki nekem vmi finomat. egy speciális krémet vagy sampont vagy balzsamot a szakállra, ha beválik akkor a pH tagsági kártya felmutatásával Ti is kaphattok belőle -
amargo
addikt
Bár ma reggel borotválkoztam, de asszem én is beírhatok ide, én az alsó ajkam alatti részt szoktam meghagyni, olyan jó 2cm re, amolyan punci kefe szerüre.
Igazából nem értem 16-18éves korom óta elég erős az arc szőrzetem.
Viszont nagyon érzéken az arcom, 6éven keresztül csak elektromos borotvával tudtam borotválkozni, mert különben nagyon kipattogtam.. Kb 1éve 2hetente pengéssel is arcot pucolok, akkor olyan igazi babapopsi arcom van. arc szeszekből is extra érzékeny a nyerő. Én a nivea Q10es nyomókását szoktam télen használni. Nyáron meg balzsam csak. -
Ramius
őstag
lustaságomnak ''köszönhetően'' most nekemis van minimális borosta.
meg kellett állapítanom hogy ez még ritka akármilyen szakállhoz. -
Retekegér
MODERÁTOR
a borotvahab a gyengéknek való.
Na jóvannmá, baltaarcú Bruce Willis meg Indiana Jones fíling mi?
Én meg smirglivel borotválkozom + még körfűrész a makacs szőrszálakhoz.
Amúgy ha elfogy a borotvahab, akkor inkább nem borotválkozom, sztem az irritált, kipirosodott búrámtól nem leszek férfiasabb. -
szepi79
őstag
szakállka projekt egyelőre elnapolva, tegnap megborotválkoztam (de kemény voltam, hab nélkül!
)
nem volt elég sűrű őkelme... talána majd 1-2 év múlva... vagy ha már eddgi nem sűrűsödött be, akkor már soha nem is fog -
burgatshow
veterán
Én meg felvettem a 2-3 milis borostát, tehát szúrok!
Egyenlőre még csak hallani sem akarok borotváról. Néha olyan jól esik igénytelennek lenni!
-
harry
veterán
válasz
#54715584 #127 üzenetére
''legalabb alkohollal megtisztitom utana az arcomat''
Belsőleg hatásosabbVisszamerészkedtem a topicba, mivel megint van borostám. Majd talán vasárnap megnézem a borotvát közelebbről, most inkább nem mélyedek el ennyire a témában. Képet meg még azért nem mutattom mert lusta vagyok kábelt keresni a scannerhez : P
-
törölt tag
-
szepi79
őstag
válasz
#54715584 #127 üzenetére
ja, az meg másik dolog, hogy rá vagyok szokva arra, hogy zuhanyzás közben borotválkozzak. mert zuhi után nem jó, annyira párás a tükör, hogy semmit sem látok, akkor meg már inkább a meleg vízáradatban. scak sajnos ekkor nem használok se borotvahabot, se arcszeszt, aztán mondták már páran, hogy ki van készülve az arcbőröm
már csak azért is növeszteni akarok.
-
-
brownus
veterán
úgy gondolom a topik nyitónak is illene egy képet linkelnie magáról [link]
-
szepi79
őstag
én meg mostanában vagyok dilemmában. az államon még csak-csak meg tudom hagyni a szőrt, de a bajszom 8-10 nap után már annyira irritál, viszket, meg olyan szokatlan, hogy lekapom. pedig az eszemmel tudom, hogy nem kéne már sokat kibirnom.
az államon egyszerűbb a helyzet, azt akár 3-4 hétig is el tudom viselni. csak akkor már elég hosszú ahhoz, hogy zavarjon, ha olvasás közben hozzáér a nyakam alsó részéhez. ilyenkor vagy nekiállok ollóval levágni, ami katasztrófálisan néz ki, és muszáj vagyok leborotválni, vagy alapból a borotválkozással kezdem.
az csak hab a tortán, hogy az a terület, ami összeköti a bajuszkát, meg a szakállkát, eléggé szőrmentes, pár kósza szál árválkodik csak ottan... pedig már egy ideje körszakállt akarok... -
BLiNk3r
senior tag
Csinos kis szakáll, spanyolos bajusz, férfias borosta
[link]
Ja, egyébként rezgőkéses villanyborotva + pajeszvágó kombóval történik a borotválkozás, amit hűsen nyugtató Nivea aftershave balzsam követ.
[Szerkesztve] -
KrAt
veterán
Nekem elég régóta kecskeszakállam van, régebben (kb 1 héttel ezelőttig) hagytam hoszabbra nőni (kb 5 centi) most stílustváltottam, most kb 6-7 milis. Átmentem rajta hajnyírógéppel
Utána borotvával kiigazítottam. Régebben ha unatkoztam, tudtam ''baszogatni'' a szakállam, most olyan rövid, h nem tudom
De elvileg jobban áll
mod: jaigen, borosta: borotválkozáshoz lusta vagyok, így néha 1-2 hétig marad
[Szerkesztve] -
törölt tag
fokukac
nem szoros a nyelve, kinagyitottam
PazsitZ
tudom, tudok olvasnide van ilyen polo is, azt hittem az is kozismert
Retekeger
en nem hagytam meg 4 naposnak, tegnap leszedtem, szoval akkor most holnapig nem irhatok ide? -
Retekegér
MODERÁTOR
Sry, paint-tel ennyit lehetett kihozni.
Különben is a Photosop letö... öööö... vásárlása () folyamatban van, majd azzal szebb munkát hozok össze.
Én 4 napja nem borotválkoztam, de mivel ma emberek közé merészkedtem (benéztem suliba) megejtettem eme műveletet.
--> Gyáva nyúl.
Egyébként felrémlett bennem a Dexter's laboratory azon része, amikor Dexter szakállat növesztett, aztán mindenkiben tiszteletet ébresztett az utcán. A végén Action Hank-kel, szakállaikat egyesítve gyalulták a szakállas megabanditákat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- LEGO klub
- Ukrajnai háború
- Háztartási gépek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- iPad topik
- Tempest Rising teszt
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest