- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
producer
csendes tag
Én nemrég kaszáltam le a szakállam. Nekem az volt a bajom, hogy az állam alatt láthatóan gyorsabban nő mint felette (ez általános
), ezért 1 hónap után úgy néztem ki mint valami barbár (ami magamnak nagyon imponált). Sokan gúnyos megjegyzéseket tettek az utcán, de nem emiatt vágtam le. Egyszerűen meg untam.
Viszont legközelebb már extrém hosszra megyek rá, mivel be szeretném fonni. Egyedül a bajszomnál vágom le, mert nem szeretem ha akadályoz kajálás közben a szőrme.További jó szőrözést!
-
ngabor2
nagyúr
válasz
darnellsmith #398 üzenetére
szúr a fejtető-borosta?
-
peterszky
őstag
válasz
darnellsmith #396 üzenetére
Lehet, hogy nekem se ártana, de nem nagyon izgat
-
peterszky
őstag
válasz
Vajda0506 #370 üzenetére
Huh, most majdnem leestem a székről
Gondolom a kedves hölgyike azért írta ezt, mert ő is próbálta már és kiröhögtékArcszőrzet ügyileg én az "igénytelenek" táborát erősítem, hetente egyszer legyalulom, egy napig babapopsi(TM) az arcom, utána meg nő, amíg le nem telik az egy hét
-
ToBeY
nagyúr
válasz
darnellsmith #393 üzenetére
Majd ezt a hajvágós módszert kirpóbálom hátha bejön
-
darnellsmith
senior tag
szóval akkor se úgy nem jó ha frissen vagy borotválkozva se úgy ha szakáll van, nem egyszerű a helyzet
akkor marad a borosta, én sokáig úgy csináltam hogy a hajvágót nullásra állítottam és úgy áthúztam az arcomon, garantáltan irritáció mentes, egy egészen kicsi szőr marad de az sok vizet nem zavar, ill engem nem zavart.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
darnellsmith #388 üzenetére
fusion power használok és annak ellenére van ilyen gondom.
A szakállnövesztéssel annyi a gondom, hogy elég érzékeny a bőrőm. kb 1hét után kipirosodik viszked és begyullad a szörtüsző -
-
Vajda0506
csendes tag
válasz
darnellsmith #384 üzenetére
tessék itt egy link: link
ezt egyébként most találtam ezt az üzletet, itt olcsóbbra írjaa linket linkesítettem. NG
[ Módosította: ngabor2 ]
-
ToBeY
nagyúr
Nagyon erős a szakállam (borosta) és nem igazán tudom simára borotválni,főleg az államnál gáz.Tudtok valami jó megoldást? (égesd le és egyébb ilyen vicces tippet nem kérek
)
-
Vajda0506
csendes tag
mi a véleményetek a philips (nemtommilyen) borotváról? van rajt szakállvágó is.
"csak" 14ezer ft -ez nem rossz ár nem? -
brownus
veterán
válasz
darnellsmith #378 üzenetére
vele szoktam csókolozni
bár lent nem zavarja...
úgy értem ha lemegyek oda...
-
brownus
veterán
válasz
darnellsmith #376 üzenetére
a bajusz az rövidebb nálam, és az szúr néha...
-
brownus
veterán
válasz
Vajda0506 #370 üzenetére
az ilyenektől falra mászok, metroszexuális homija...
a szakáll puhaságára visszatérve; anyám csinált egy krémet ami száraz arcbőrre való, és azzal szoktam bekenni a szőrt is, hatásos
szerk: inkább úgy mondanám, hogy jut a szőrre is amikor bekenem az arcom
úgy csinálom, hogy jusson oda is
-
Vajda0506
csendes tag
válasz
darnellsmith #372 üzenetére
hát én sem, ez most már biztos
-
Vajda0506
csendes tag
válasz
darnellsmith #367 üzenetére
nehogy félreértsd nem szoktam ilyeneket olvasni, csak valahonnan infót akartam szerezni!
ui:kár, hogy nem először ide jöttem
-
Vajda0506
csendes tag
nah am erről a cikkről van szó:
"Marianne Montag, sztárok stylistja arra inti a fiatal férfiakat, hogy jól gondolják meg, mekkora szőrt növesztenek arcukon, mert amellett, hogy igen nehéz a szakáll gondozása, még öregíti is viselőjét, a kecskeszakáll pedig egyenesen nevetségessé teszi az arcot."most egyenlőre sztem marad a kecskeszakáll, tegnap kicsit röviditettem, had sűrűsödjön még egy kicsit, aztán sztem egypár hónap és meghagyom körszakállnak
am kössz a tanácsokat
ui. a nyuszi szakállvágót fog azt hiszem hozni -
ngabor2
nagyúr
válasz
Vajda0506 #362 üzenetére
első mozdulattal beszólni egy kopasz (bocs, napelemes) kecskeszakállasnak... bátor vagy.
amúgy szerintem a körszakállal nincs túl nagy probléma, bár én a kossuth-szakállat jobban szeretem, azzal még annyi sincs. sajnos nekem ahoz még egy kicsit gyúrni kell, most még csak a kör nő normálisan.az nem igaz, hogy a szakáll öregít. nem. a szakáll kortalanít. ha 16 évesen normális szakállad van, akkor kinézel mittomén 25-nek. utána egy kicsit még "öregedsz" vele, de egy idő után arcról nem lehet megmondani, hogy 30, 40 vagy 50 vagy.
és hőszigetelésnek, szélvédelemnek se utolsó, ha elég hosszú
-
darnellsmith
senior tag
válasz
Vajda0506 #365 üzenetére
divatlapon olvastam - számomra eleve röhejes na sebaj
szerintem az nem minta hanem simán rövidebbre van vágva, ahoz nem árt szakállvágó.
Most ha jól értem tőlünk vársz tanácsot hogy jól néz-e ki ez a fajta szakáll/bajusz?
Ha Neked tetszik akkor jól néz ki, ha nem akkor nem. Ennyi! -
Vajda0506
csendes tag
őő azt ugy olvastam vmilyen divatlapon, hoyg az! am nekem is az van
a minta pedig, hogy körbevágom, és az, hogy a számnál nem egy bozont az egész, nah ink megmutatom:i http://www.habostorta.hu/NEW/uploads/kep/0024/0024261_1.jpg
nah itt, hogy a belselye rövidebb, vagy esetleg nincs, az alja, meg a bajusznál hosszabb meg ilyenek! nah tom hülyén fejeztem ki sorry -
Vajda0506
csendes tag
egyéniség...köszi amugy......na most nemtom mi legyen. azt olvastam egy helyen hogy a kecskeszakáll idióta!:S mittommillen fórumon vagy hol... :S
azt hiszem ebből igencsak körszakáll lesz.. előbb utóbb... tesóm szerint jól állna nekem a kör, jobban mint a mostani!u.i.: a körszakáll annyiból rosszab sztem, hogy az tényleg több foglalkozást igényel! értem ezalatt, hogy mintára vágás, mittom illenek:S
-
Vajda0506
csendes tag
sziasztok! itt tök új vok, nemtom, naon nagy kérdésem lenne!
sztetek nem gáz 16 évesen szakáll???? mer valaki ezt mondja valaki azt... volt már pl. olyan csaj aki elnézett18nak, eszerint joo, meg idősebb bnőm is volt már miután meghagytam, mivel nézett az ő baráti köre sem fiatalabbnak mint Ő, és nem is kérdezték, h mennyi vok! nah szval sztetek gázos ennyi idősen a szakáll?
-
ngabor2
nagyúr
megnyírtam a szakállamat, annyit nyúztak már miatta. most megint 3 centis. szokatlan...
-
darnellsmith
senior tag
B.Ú.É.K. minden arcszőrzettel rendelkezőnek, és persze a simabőrűeknek is
-
Üdv
A barátnőm rábeszélt a körszakállra. Ezzel kapcsolatban lene 1-2 kérdésem.
Mekkorára illik meghagyni? Illetve mivel lehet a hosszát szépen egyenletesen szabályozni? Egyellőre nem akarok beruházni szakállvágóra. Van egy villany borotvám, amin van ez a kihajtható szakáll igazító, azzal egyellőre elegendő a redbentartás? -
darnellsmith
senior tag
válasz
RoyalFlush #351 üzenetére
tudnék javasolni vmi spéci kis haj-szakállvágót, pl remington és akkor a fodrász kilőve, bár nemtudom hogy mennyire rövid a hajad. Végülis a 2centi meg a 2 mm is rövid
-
RoyalFlush
őstag
válasz
darnellsmith #350 üzenetére
rövid hajam van, havonta járok fodrászhoz, rettentő amilyen gyorsan megnő ..
-
ngabor2
nagyúr
válasz
darnellsmith #348 üzenetére
én március 25-én vágtam le 0-ra (névnapom után 1 nappal). azóta nőtt kb. 8 hónap alatt 8 centit. tehát jó közelítéssel 1cm/hó. a hajam kb. 2x olyan gyorsan nő.
-
darnellsmith
senior tag
azt mostanába észrevettem hogy szokott hullani pár szál de nem vészes, csak borotválkozásnál kell figyelni hogy nehogy azis lekerüljön ami kell
amúgy szerinted mennyit nő a szakáll mondjuk egy hónap alatt? gondolom azért emberenként változik mert életkortól is függ, én olyan 1.5 centire tippelnék, magamnak -
ngabor2
nagyúr
válasz
darnellsmith #346 üzenetére
amíg kisebb, hamarabb éri el a korábbi dupláját. viszont ha mm/nap (vagy hét) statot vezetnél, akkor jó eséllyel egyenletes növekedést tapasztalnál. mondjuk a végére lelassulna, mert egy bizonyos hossz után a "régi" szálak kihullanak, és nő helyette az új.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
darnellsmith #344 üzenetére
olyan 7-8cm körül. februárban 10-11cm volt, csak utána megnyírtam. lehet, hogy most is az lesz, majd meglátom.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
darnellsmith #342 üzenetére
nekem sincsenek kibékülve a szakállammal. folyton azt mondják, hogy vágjam le. egyszer megborotválkoztam idén... inkább visszanövesztettem gyorsan
mondják, hogy legalább a hosszából vágjak. de akkor hogy fogom befonni?
-
darnellsmith
senior tag
válasz
Retekegér #341 üzenetére
Először nekem is kicsid kiakadtak amikor 2 éve kb egyik napról a másikra lekaptam nullásra. Aztán kb 1 évig volt hetente 1-2x nullással áttolva, aztán késöbb ráálltam a borotvára is. De semmi komoly háttere nincs a dolognak (skinhead vagy eféle dolgok) csak simán így érzem jól magam.
-
Retekegér
MODERÁTOR
válasz
darnellsmith #340 üzenetére
Nálam akkor feküdnének ki, ha ledúrnám a hajam. Arcszőrzet imponál
-
7
addikt
válasz
darnellsmith #336 üzenetére
Azt hiszem, értem. Ha elég erősen húzod a szakállad, akkor áthúzod a hajad a fejedről az álladra. Praktikus.
-
darnellsmith
senior tag
gondoltam megtöröm a "csendet" és mutatok egy képet hogy hogy állok a szakáll növesztéssel, alakul szvsz
[link] -
7
addikt
válasz
darnellsmith #333 üzenetére
De, masfel szorszalnal meg nevettem volna rajta...
-
7
addikt
válasz
darnellsmith #331 üzenetére
Igen. A szor novesztese nagy koncentraciot igenyel, ha az ember jol akarja csinalni. 2 hete en is elcsesztem, 3 szorszalam is ferden nott.
-
darnellsmith
senior tag
na mi a helyzet uraim? nagy a pangás, gondolom mindenki a radiátor/cserépkályha/konvektor/tábortűz/gyertya (kinél mi van
) mellett ül és növesztgeti a szőrét
-
Snoop-y
veterán
válasz
darnellsmith #328 üzenetére
Van egy hangulata az biztos. Meg ezzel aztán tényleg arra koncentrálsz amit éppen csinálsz ( ha egy darabban akarod megúszni a borotválkozást )nem csak úgy vaktában huzogatod erre arra
-
Snoop-y
veterán
válasz
darnellsmith #326 üzenetére
Nah elég jól belejöttem a használatába.
Már csak egy régi bőrszíjat kell szereznem ,hogy élezni tudjam majd -
ngabor2
nagyúr
válasz
darnellsmith #322 üzenetére
nem, csak mostanában szeretem bepótolni, amit az elmúlt 10-15 évben elmulasztottam. bár ha azt nézzük, hogy jópár tali szervezésében is erősen benne voltam...
tényleg, valamikor kellene egy bajuszos/szakállas ph-talit szervezni
-
ngabor2
nagyúr
válasz
darnellsmith #320 üzenetére
-
ngabor2
nagyúr
válasz
darnellsmith #318 üzenetére
ide nem is fogod tudni, de pl. az imageshack oldalára igen, és onnan belinkeled ide.
én azért nem teszek ki magamról, mert a talis/táboros topikok így is tele vannak velem
-
ngabor2
nagyúr
válasz
darnellsmith #316 üzenetére
nem bírta a gép?
kérj meg rá valakit, vagy fényképezd le a tükröt.
-
darnellsmith
senior tag
gondoltam tolok egy képet a szőrzetemről, de vmiért nem jött össze így inkább nem kisérletezek
-
darnellsmith
senior tag
válasz
philoxenia #307 üzenetére
avagy, mindent a cél érdekébe
-
darnellsmith
senior tag
nekem is egy ideig elég ritka volt, meg nemis túl erős, de aztán idővel megerősödött mondjuk most se vagyok vmi rutinos róka ( 18
). azzal énse értek teljesen egyet hogy minél többször borotválkozol annál erősebben nő, bár lehet van benne vmi. pl nekem sajna a körszakáll nem jön össze mert a szám szélénél két oldalt szinte egyáltalán nem nő a szőr, így marad a kecske szakáll, de ez kárpótól, úgy-ahogy
-
ngabor2
nagyúr
siettetni nem lehet a sűrűsödést és a növést. szép lassan beindul. oldalt nekem is elég ritkás, de már olyan, hogy nem kell leborotválni, mert "elmegy egynek". ezelőtt kénytelen voltam én is levágni, mert csak körszakállam volt elég dús.
az államon lassan én is össze tudom fogni a szakállat, de lehet, hogy hamarosan ismét nekimegyek 3cm-essel.
-
Snoop-y
veterán
16,900 HUF Hát kell némi idő míg rutinra szert tesz az ember de mivel kb 1-2 naponta ugye borotválkozni kell sztem egy hét max. kb 10 perc mindennel együtt egy borotválkozás ( kikevered a habot pamacsolsz aztán pár percet hagyod az arcodon és rutintól függően lekapod vele a szőrt
Mondjuk ezzel a rohanok de hú nem borotválkoztam és gyorsan lekapom a szőrt típusú reggeli hajrák nem igazán ajánlottak ha csak nem akarsz a balesetin kezdeni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest