Új hozzászólás Aktív témák
-
darnellsmith
senior tag
itt a topicba van egy kép kicsit feljebb ahol két ágba van befonva nekem, nekem tetszik, csak kicsit kesze-kusza néhol a rövidebb szálak miatt.
Te mivel szoktad össze kötni? esetleg kép van?
szerintem ha rendszeresen samponnal van mosva akkor vmennyivel puhább lesz, saját tapasztalataim szerint -
Snoop-y
veterán
16,900 HUF Hát kell némi idő míg rutinra szert tesz az ember de mivel kb 1-2 naponta ugye borotválkozni kell sztem egy hét max. kb 10 perc mindennel együtt egy borotválkozás ( kikevered a habot pamacsolsz aztán pár percet hagyod az arcodon és rutintól függően lekapod vele a szőrt
Mondjuk ezzel a rohanok de hú nem borotválkoztam és gyorsan lekapom a szőrt típusú reggeli hajrák nem igazán ajánlottak ha csak nem akarsz a balesetin kezdeni
-
Retekegér
MODERÁTOR
Sry, paint-tel ennyit lehetett kihozni.
Különben is a Photosop letö... öööö... vásárlása () folyamatban van, majd azzal szebb munkát hozok össze.
Én 4 napja nem borotválkoztam, de mivel ma emberek közé merészkedtem (benéztem suliba) megejtettem eme műveletet.
--> Gyáva nyúl.
Egyébként felrémlett bennem a Dexter's laboratory azon része, amikor Dexter szakállat növesztett, aztán mindenkiben tiszteletet ébresztett az utcán. A végén Action Hank-kel, szakállaikat egyesítve gyalulták a szakállas megabanditákat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest