- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Dell notebook topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- RAM topik
- Milyen házat vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpazzMaticus
tag
Ember te miről beszélsz itt, egy hat éves, most munkára használt laptopon kezdtem el játszani ezzel, mindent a max-ra tolva, egy pillanatnyi akadás nélkül.
Ha ma 2023-ban ez a game szerinted sokat kér ahhoz képest ahogyan kinéz, akkor neked nem tudom mi a jó...Csak engedd el, majd más játszik vele, és az eladások meg eldöntik hogy más is a" tuning-DOS pixel-grafikát" látja csak ebben, vagy nem.
Ez a játék tényleg nem neked szól.Szerintem meg ez a kategóriájában egy első osztályú darab, ami az "egyedi" grafikáján kívül még tucatnyi más aspektusában is kiemelkedö.
Egyébként meg elég sok Indie játékkal játszottam az utóbbi években, igen nagy hányaduk ennél megjelenéskor sokkal optimalizálatlanabb volt....A Tide of Numenera-s (ami egyébként egy jó kis játék) hasonlításod/példád meg erősen izzadságszagú ebben a témában, az "almát a körtével" tipikus esete.
Annyit is elég mondani, hogy neked ez nem jött be, nincs azzal semmi gond...
Új hozzászólás Aktív témák
ph A mai naptól hivatalosan is elérhető PC-re a felújítás, a konzolos verziók később várhatóak.
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Black & Decker töltőt keresek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest