- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Autós kamerák
- Projektor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csomi1977
aktív tag
válasz
galaxys80 #96601 üzenetére
Először is csak egy tanács de a qBittorrent konténerben talán kicsit jobb megoldás torrentre. Ennek kezelésére tökéletes a Nasctl app ami appstoreban fent van
https://apps.apple.com/hu/app/transmission-qbremote-nasctl/id1662428698?l=huA DSLoad sajnos hajlamos duplán tárolni a fájlokat. De erről volt már itt szó korábban
-
Multibit
nagyúr
válasz
A cél az lenne, hogy iPhone-ról is tudjam kezelni a torrenteket
Az Almánál a letöltés a legnagyobb szitokszó! Ha Almás vagy, de ragaszkodsz a letöltéshez, nehéz helyzetben vagy. Fontos neked, hogy Synology NAS-t használj? Csutkásként, mi az, ami a Syno-hoz köt? A helyedben én egy alternatív NAS rendszert választanék, Transmission-nel, vagy Qbit-tel.
Én is hasonló helyzetben vagyok. Windows, iOS, iPadOS, Android, Linux rendszerek vannak nálam. OMV NAS-sal + Transmission-nel jól elvagyok. -
Borisz76
nagyúr
válasz
Húúúúú !
Eleinte mennyit nyomkodtam a telefonon a DS get alkalmazást.
De nem rémlik, hogy lenne benne fájlválasztási lehetőség.
Jó ideje csak a webes DS-t használom.
Amúgy van egy kis szösszenet is ezekről.
Synology NAS összefoglaló.
Régi írás ( DSM v6 ) ezért ne lepődj ha bizonyos dolgok nem pont úgy vannak...mert azóta már a rendszer frissült : DSM v7.X-nél járunk.
A 7.1-s rész a Download Stationnal foglalkozik.
Van benne már elavult leírás is....
Majd kérdezz bátran utána itt !
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest