- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen házat vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sanyi.mTs #96590 üzenetére
Az 1u méret pont jó lenne nekem, mert nem magas a rack-em. Így hát az lenne a legjobb megoldás rá. A 822+-t meg pont azért venném meg, mert ehhez még hozzá lehet fúzni rack-et.
DS széria nem igazán érdekel, mert a rack-be tenném a lehet hogy minden egy helyen legyen.Raid dolgon nem gondolkoztam még el, így hát egyelőre külön köteteten mennének (ha egyszer meglesz a nas).
Már van amúgy egy 12 terás a másik nasban, de az tele van. Elsőnek a rack kellene, menne bele még memória, meg utána egy 12 terás hdd. Ez nem egy napos vásárlás lenne, csak agyalok rajta hogy ez jó lenne. Néztem másik gyártótól is egy 1u magas racket, de a mobil procitól félek. Oké, ez is az, de ez messze erősebb mint amit néztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest