- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Valami baja van a tápomnak
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
amargo
addikt
Szia,
Olvastam a további válaszokat is, mivel látszólag azt veszem ki, hogy kezdőbb vagy ezért még ajánlanám a QT-t is mint könyvtárat, cross platformos és nemsokára kész lesz a symbian támogatása is, persze már lehet használni, de még hivatalos változatról nem tudok. Integrálódik több fejlesztő eszközhöz is.
-
amargo
addikt
válasz
luciferike #15 üzenetére
Itt jobban kitárgyalják ezt a részt ;)
-
amargo
addikt
válasz
luciferike #13 üzenetére
Ha navigáció mint GPS-re gondolsz, akkor a Garminnak létezik magyar nyelvű navi szoftvere Garmin XT.
-
amargo
addikt
Szia!
Én csak c++ ost használtam, de csak hello word ig néztem meg (meló, suli most nincs rá időm..) fel rakod a perl-nek a nem a legujabb kell, hanem amit az SDK telepítóje kiír.. én ezt az SDK-t raktam fel 3rd Edition, Maintenance Release, fordítónak a Carbide.c++ ebből már van újabb is, ha jól láttam most. És akkor kell valami designe is hozzá, gondolom, de ebbe már nem folytam. így azt én is keresek, majd nemsokára megint kellene vele foglalkozni, de
Vannak sample alkalmazások is azokat érdemes megnézegetni
Én is még csak ismerkedek vele ezért nézem miket írnak ide, én csak eddig jutottam..
Aktív témák
Hirdetés
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Asus P8H61-M LX R2.0 LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500 CPU
- LEGO Technic - Bugatti Chiron (42083)
- DJI Mavic 3 drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Nvidia Setup! Kamatmentes rèszletre is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest