Hirdetés
- OLED TV topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hamarosan érkezhet a Western Digital kis híján 15 GB/s-os SSD-je
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubukain
senior tag
Találtam egy jó kis leírást magyarul a cloudflare warp beállításáról
[Instabil internetkapcsolat stabilizálása a WARP segítségével] címmel.
Beállítottam az Apple TV-ben, szuperül működik. kíváncsi leszek a Sweet tv-re, hogy így mennyire lesz stabil és hibamentes.
Kell még ezen kívül beállítani valamit, vagy ez elég? -
Akelaus
senior tag
Az a baj, hogy a volt Digi-s területen (Bp.) is csinálja, legalábbis nekem a héten három nap is volt, hogy bizonyos csatornákon karikázott, vagy megakadt.
Ugyanott Netflix, Max, YouTube rendben ment.Mondjuk az se semmi, hogy most az RTL Három Hd-n az AXN műsora megy. 🙄🤣🤣
-
vampire17
addikt
Szuper ! Ez amugy a hivatalos leiras, kb ugyanaz
https://docs.opnsense.org/manual/how-tos/wireguard-selective-routing.html
Ez a resz masabb ezt en igy alitottam be [link] :
Specifying the endpoint VPN tunnel IP is preferable. As an alternative, you could include an external IP such as 1.1.1.1 or 8.8.8.8, but be aware that this IP will only be accessible through the VPN tunnel (OPNsense creates a static route for it), and therefore will not be accessible from local hosts that are not using the tunnel. Use the Disable Host Route check box if you wish to use an external IP AND it still be accessible by everything
Neztem egy szabad IP-t a VPN range-ben pl. 100.96.0.1 ezt beirtam a wireguard configba is, meg a gatewaynel is ezt adtam meg. monitor ip-hez pedig megadtam az endpoint ip addresst: 162.159.192.1
-
vampire17
addikt
tess: https://sysadmin102.com/2025/01/opnsense-wireguard-proton-vpn-setup/
Cloudflare full ugyanez. Csak ott a WG confignal a Cloudflare wireguard endpointjat kell megadni, amit itt lehet kinyerni:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpársportok
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Fotók, videók mobillal
- OLED TV topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hamarosan érkezhet a Western Digital kis híján 15 GB/s-os SSD-je
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tesla topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro 256GB Obsidian, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- MSI Pulse GL76 11UEK 17.3" FHD IPS i7-11800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Akku: 89%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Pénztárcabarát áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i5-1145G7/32GB/256 SSD/FHD/IPS/Garancia
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Apple TV eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest