- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
godjopet
tag
válasz
Angel2014 #241619 üzenetére
Szerintem ezek nem hasonlítanak arra a Tissotra. De a három között látom a hasonlóságot, szerintem a "hátulról nem kerek" jellemzésemmel vezettelek félre, megpróbálom másképp ezt (csak nem ismerem a szakszavakat):
- a szíjtartó fül nem kis keskeny/függőleges fülecskeként jelenik meg, hanem a külső vaonala folytatólagos a kerek óra oldalsó ívével, ezáltal vastagabb is egy kicsit.
De azért köszönöm szépen a tippeket és másoktól is remélek továbbiakat.
Ezt a Tissot Couturier, T-Classic, PRC vonalat átbogarásztam, másikakat nem nagyon találok hasonlót. Képkeresővel is próbáltam, a pinteresté elég jó, de vagy nagyon drága órákat dob, vagy olyanokat amiket nehéz beszerezni. -
godjopet
tag
Sziasztok
Tudnátok nekem ajánlani ehhez a Tissothoz hasonló órákat?
Hasonlóság alatt a következőket értem:
- 42-44 mm tokátmérő
- acél (vagy más ezüst színű) tok
- kissé robosztus (hátulról nem kerek) tok kialakítás - ezt sajnos nem tudom jobban körülírni
- fekete számlap
- nincsenek rajta számok (sem arab, sem római), vagy ha vannak nem túl hivalkodók
- diszkrét rovátkák
- automata szerkezet
- max 300k körüli árazásMinden más tulajdonság (pl. funkciók, gyártó, szíj, számlap-dizájn stb.) nem fontos szempont.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Philips Hue Play HDMI Sync Box (4K) eladó
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Gyeon Q2 autó kerámia bevonatok TOP Áron! + ajándék
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Eladó Zenga Giulia gamer szék
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged