- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- Lézervágás, gravírozás
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
válasz
mefistofeles #58580 üzenetére
A szerinted szó használata nem egyezik meg azzal, amit a gyártói javaslat szó takar.
Az új autót nem csak megvenni kell, hanem megfelelő módon igenis bejáratni. Még ha sok ember azt gondolja hogy a régi zsigulis idők végeztével már az új autó a szalonból kihozva a teljes mértékben használatra kész, ez nem teljesen így van. Igenis vannak alkatrészek, amiket ésszel kell bekoptatni. Ez a Suzuki kezelési útmutatóban olvasható, ami mindenki számára elérhető a honlapjukról, gondolom megfontolásra érdemes:
-
Cunaja
addikt
válasz
mefistofeles #58580 üzenetére
Melóba mindig zsír új autókat kapunk. Volt amikor én hoztam ki a szalonból és amíg én kíméltem az első 30Km-ren, a kollégák, padlóig nyomták. Panaszkodtak, hogy nem megy a verda. A leírásában 2K km volt, hogy ütemesen kell vezetni, az alkatrészek megfelelő összekopása miatt.
Annál a kollégának volt az M3-as pályán aki panaszkodott, és pont 1995km volt benne, 130-as tempónál. Hívott, hogy mennyi a km. Mondtam neki, hogy vigyázzon, legyen észnél, nehogy kimenjen alóla a szekér. Azt mondta, 2000-nél, felugrott a fordulatszám és egyből gyorsult felfelé. Azután, álló helyzetből is gyorsult már.
Ennyit a bejáratásról. Abszolút nem volt kímélve. A hütöventilátor, megállás után, leállított motornál is ment még 5 percet. El lehet gondolni, hogy közlekedett vele. 3-év alatt belement a 200K, ezért lecserélték. Baja nem volt addig a motorral, se a turbóval. Pedig ez hideg motorral is lett hajtva rendesen.
Szerintem egy átlagos vezető, aki itt a fórumon átveszi az új Suzut, nem fog még a közelében sem lenni, ennek a vezetési stílusnak. Az autópályán is lehet változó fordulattszámot tartani, pláne ha a délutáni csúcsban menne haza az autó.
A mi tesztautónk sem kap ilyen durva bánásmódot, mert a környéken, nem tudom hazám lehet nappal kihúzatni, rendőr nélkül. Éjjel meg nem viszi a kishölgyike sehová.xmad: Ami nekem kell, annyival. Most engedhetem meg, hogy autót vegyek, de drágát nem akartam. Minden más márka, ezzel a felszereléssel, sokkal drágább.
Egy dolgot említek, most nem sorolom a többit. Hátsó tárcsafék. A belvárosban, egy kiugró gyalogosnál, minden cm számít. A többi, megtekinthető a Swift oldalán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Politika
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest