Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
whbear
senior tag
válasz
szundybence
üzenetére
Ez így nagyon nem igaz amit írsz. Olyasmi mint " az ki van zárva mert én nem tudok róla" vélemény. Igenis jó rendszer a SUSE csak ismerni kell. Itt is igaz az a mondás ami szerint olyan Linuxod van amennyire értesz hozzá. Én kipróbáltam, sőt valamikor régen SUSE-val kezdtem de mégsem jött be. Nem szidom hanem inkább csendben feltettem egy Fedorát

-
törölt tag
válasz
szundybence
üzenetére
Kedves Bence! Hidd el maximálisan tiszteletben tartom a véleményed miszerint a Te megítélésed szerint nem való a Süsü kezdőknek.Egyetérteni ugyan nem feltétlenül tudok vele de elfogadom és nem akarlak meggyőzni az ellenkezőjéről.
Kérlek a felszínes tájékozottságoddal ne tégy megalapozatlan kijelentéseket.Tudod a puding próbája az evés.Feltéve,hogy hagyják-e ,hogy megkóstold egyáltalán!A Suse nem tehet róla,hogy nem szánsz a weboldalára 10 percet!
-
Vladi
nagyúr
válasz
szundybence
üzenetére
Nem, csak szundybence-nek nem ajánlott. A többiek meg csak-csak fel tudnak venni egy tárolót...

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 7920 Tower Dual Xeon Gold 6132 (28C/56T) 128GB DDR4 2666MHz Workstation
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- CORSAIR K100 AIR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest