- SSD kibeszélő
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
whbear
senior tag
válasz
szundybence #3468 üzenetére
Ez így nagyon nem igaz amit írsz. Olyasmi mint " az ki van zárva mert én nem tudok róla" vélemény. Igenis jó rendszer a SUSE csak ismerni kell. Itt is igaz az a mondás ami szerint olyan Linuxod van amennyire értesz hozzá. Én kipróbáltam, sőt valamikor régen SUSE-val kezdtem de mégsem jött be. Nem szidom hanem inkább csendben feltettem egy Fedorát
-
törölt tag
válasz
Kedves Bence! Hidd el maximálisan tiszteletben tartom a véleményed miszerint a Te megítélésed szerint nem való a Süsü kezdőknek.Egyetérteni ugyan nem feltétlenül tudok vele de elfogadom és nem akarlak meggyőzni az ellenkezőjéről.
Kérlek a felszínes tájékozottságoddal ne tégy megalapozatlan kijelentéseket.Tudod a puding próbája az evés.Feltéve,hogy hagyják-e ,hogy megkóstold egyáltalán!A Suse nem tehet róla,hogy nem szánsz a weboldalára 10 percet!
-
Vladi
nagyúr
válasz
Nem, csak szundybence-nek nem ajánlott. A többiek meg csak-csak fel tudnak venni egy tárolót...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Path of Exile (ARPG)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- SSD kibeszélő
- Elektromos autók - motorok
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Gyermek PC játékok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged