Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Igen, ez így valóban nem 100-as ...
A 13.1-et live-ba már próbáltam, nem volt vele gond, csak az lenne az igazi ha a virt. gépet ott is ki tudnám próbálni...
A virtuális gépet egyébként ma kipróbáltam, bár nem hosszú ideig ezért biztos kijelentést még nem merek tenni, de nem tűnt el az egér, úgyhogy eddig úgy fest valóban a driver a gond.
A kijelentkezés valóban érdekesebb téma, bár a driverek próbálgatásáig még nem jutottam el, gondoltam a KDM-be próbálok állítgatni dolgokat hátha, mert végülis ott nem stimmel valami.
És elég érdekes, mert kiszedtem a KDM beállításaiban a téma használatát, átállítottam a színsémát, meg egy-két dolgot, és annyiban változott a helyzet, hogy ha kijelentkezés előtt indítok egy új munkamenetet, akkor miután így saját felhasználóként kijelentkezek, úgy nincs gond, régebben (a zárt driverrel) így is elszállt ugyanúgy a kép...Bár sajnos ha simán akarok kijelentkezni, akkor most is fekete képernyő, ki érti ezt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged