- TCL LCD és LED TV-k
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Dell notebook topic
- CPU léghűtés kibeszélő
- Philips LCD és LED TV-k
- Az évtized végéig maradhatnak a PC-kben a PCI Express 5.0-s SSD-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
Új hozzászólás Aktív témák
-
wetomi
aktív tag
válasz
legendary #2998 üzenetére
Telepítés után az első (max a 2. normál frissítéssel, amit illik rögtön megcsinálni) lejön a flash és egy-két apróság. A kodekeket általában külön szokás felrakni, de első indításkor pl. az Amarok is szólni fog, ha nincs kodek és telepíti az engedélyeddel.
A "non oss" jelölésű forrásból rakja fel a zárt összetevőket, pl a flash, vagy adobe reader...
amúgy további repók
onnan is a Packman neű kell, amit a YaST-ból is fel tudsz venni, a telepítési források, források hozzáadása, közösségi telepítő források kiválasztásával.
Én általában kézzel vadászom össze, de már pár kattintásból megvan, kitapasztaltam.Ezután tudsz még utólag válogatni is, természetesen ludla megoldása sokkal egyszerűbb.
Mikeee86: Akár a biosban a lemezek boot sorrendjét is megváltoztathatod, én anno az áttéréskor így csináltam, kevésbé volt szem előtt a windows, hogy nem volt benne a grub menüjében.
-
ludla
őstag
válasz
legendary #2998 üzenetére
Ezt kell feltelepíteni és megyen minden Multimedia Codecs
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged