Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali notebookos kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Notebook hibák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen széket vegyek?
- Mini-ITX
Mobilarena témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
BigManus #2399 üzenetére
Köszi!
Nagy hőstetteket nem csinálok, meg ez is Gnome, mint az Ubuntu, így kb. azonosak a progik is. A Nattynál valahogy jobban kézre áll, és mintha user-barátabb is lenne. Ubuntut is szeretem, sokszor kihúzott a pácból még XP mellett...Suse Linux lett az OpenSUSE, nem? [link]
A Suse Linux Enterprise meg serverekre való, de ahogy most nézem van desktop verzió is... hmmm. Ezt nem is néztem. Ez érdekes. Mondjuk zárt driver letöltést nem találtam, de compiz megy, szal. működik minden.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gyúrósok ide!
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Assetto Corsa EVO
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-8265U I 8GB I 256SSD + 1TB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest