Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fujifilm X
- 3D nyomtatás
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Megvan mennyit drágit az AMD a GPU-k mellé csomagolt memórián
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigManus
addikt
Nálam a boot folyamat hiba a 11.2 alatt jelentkezett.
11.3 - 11.4 alatt már semmi gondom nem volt.
Vagyis mégis... Az előző kettőnél Bluetooth gondjaim voltak.
Egy fájl küldése után többet nem engedett csak ha leválasztottam és újra vissza dugtam.
11.4 nél már ez a hiba sem jött elő. -
wetomi
aktív tag
Akkor nálam nem tudom mi a gond, de a 2.6.37 az nem nyerő, kezdettől fogva. Pedig ugyan ezen a konfigon tökéletesen futott már a 11.2 és 11.3-as suse is.
Kíváncsiságból (talán már perverzióból) kipróbáltam az rc6-ot, kétszer még indult a rendszer, utána már rendszertöltés alatt elhasalt. Fogalmam sincs.
Viszont egy dolgot még kipróbálok, korábban még vezetékes netem volt, lényegében csak a 11.4 óta van wifis netem. Pontosabban előtte két héttel, de a 11.3 még rendben volt. Lehet hogy a wifivevő kernelmodulja kavarna? Megnézem.A 2.6.38 rendben volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 256GB Purple- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4042, 100% Akkumulátor
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest