- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Módosítana a CHIPS-törvény kifizetésein a Trump adminisztráció
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- A frissített, béta verziójú NVIDIA Apphoz készült az új GeForce driver
- Gondnokság alá helyeztetnék a Google Chrome böngészőt
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- Gaming notebook topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Rekordokra vágyik! Kezünkben az Asus ROG Matrix GeForce RTX 5090
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nálam a boot folyamat hiba a 11.2 alatt jelentkezett.
11.3 - 11.4 alatt már semmi gondom nem volt.
Vagyis mégis... Az előző kettőnél Bluetooth gondjaim voltak.
Egy fájl küldése után többet nem engedett csak ha leválasztottam és újra vissza dugtam.
11.4 nél már ez a hiba sem jött elő. -
wetomi
aktív tag
Akkor nálam nem tudom mi a gond, de a 2.6.37 az nem nyerő, kezdettől fogva. Pedig ugyan ezen a konfigon tökéletesen futott már a 11.2 és 11.3-as suse is.
Kíváncsiságból (talán már perverzióból) kipróbáltam az rc6-ot, kétszer még indult a rendszer, utána már rendszertöltés alatt elhasalt. Fogalmam sincs.
Viszont egy dolgot még kipróbálok, korábban még vezetékes netem volt, lényegében csak a 11.4 óta van wifis netem. Pontosabban előtte két héttel, de a 11.3 még rendben volt. Lehet hogy a wifivevő kernelmodulja kavarna? Megnézem.A 2.6.38 rendben volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Dell G15 5520 Gamer FHD IPS 120Hz i7-12700H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3060 6GB 140W Win11 Garancia
- HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest