- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- SSD kibeszélő
- CPU léghűtés kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaliJack
aktív tag
válasz
Sweet Lou 6 #1735 üzenetére
Nekem is jobban tetszik a Suse (főleg Gnome-mal), mint az Ubi. Ubival telepítésnél akadtak/akadnak gondjaim: GRUB az Ubuntu telepítése után mindig elhibázta/elhibázza, hogy melyik partíción van a linux (vagy meg sem jelenik); ilyen problémám Suse-val nem volt.
Lejjebb írtam, hogy a 11.2-es meg a telepítés utáni első indulásnál ragadt be, de 10.3-asra ráfrissítve működik rendesen.
KDE-ből a 3.5-ös jött be annó, a 4-esben meg már pár dolgot hiányolok, amit a Gnome-ban megkapok (mail-notification). Tetszik, tulajdonképpen gyönyörű a KDE 4-es felülete, de tehetnének bele olyan dolgokat is, amik a Gnome-ban benne vannak és nekem szükségesek
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged