Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
Nem olyan könnyű oda írni, főként, hogy a sudo su elvileg csak terminálban ad root jogot a sux=command not found, a su-to-root -X -c KWrite (próbáltam a Kate-et is) = command not found, a kdesu KWrite (itt is próbáltam a Kate-et is) = Jelszót kér egy command not found felírathoz. Ragozzam?
Nem értem miért nem lehet ezekbe a szerencsétlen könyvtárakba pakolászni. Ha valaki eltalál ideáig, akkor már biztos nem annyira hülye, hogy majd eszetlenül elkezd törölgetni. Ha meg igen, akkor legyen már az ő baja.
Más megoldás, amivel root-ként tudok futtatni programokat?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- 20+ típus HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest