Hirdetés
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Egér probléma
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- VR topik
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Micro Four Thirds
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
P.O.C.
tag
bocsi, most volt időm géppel foglalkozni.
Szóval a helyzet az, hogy nem bírtam ellenállni a csábításnak és felraktam a 11.0-át. Nem vagyok híve a folyamatos újításnak, de gondoltam hátha itt más lesz. na de mindegy. a lényeg:
valamivel tényleg más lett, nagy nehezen sikerült vidkarit beállítani, már majdnem feladtam. Van catalyst, működik is meg minden. az ismert kérdésekre (glxinfók) a válasz ua. mint 10.3-ban. Ami jó, hogy pl. a compiz működik. Néha belassul de megy. Ami nem jó, hogy más meg nem működik, pl van valami 3d földgömb cucc, arra kapásból azt írja ki, hogy opengl not supported... lehet hogy a compiz más elven múködik? vagy ez hülyeség?de legalább van valami változás. Csak szépen apránként

Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest