Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zLegolas
őstag
Akartam írni, hogy el vagyok maradva... tudtommal nincs komplett SuSE legálisan a neten... oszt megnéztem a linuxiso.org-on levő cuccot, és megnyugodtam.
Az egyik, a personal nagyon alap, sok minden hiányzik belőle. A másik LiveEval, ez szvsz próbarendszer, ha valaki nem látott ilyesmit belekóstolhat. Dettó nem sok mindenre jó. A harmadik NetInstall, szal valami kevéske, arról már eléred a netet, és a sűrűje már dróton keresztül telepíthető.
Valahol egyik sem az igazi.
Szvsz egy eredeti CD/DVD kiadásút kéne prószálni. Csak olyant még nem láttam
Fedora...hmm.... a TV kártya beállításokat hol lehet izgatni? Szövegesen a modules.conf szerkesztgetésével megy csak?
Új hozzászólás Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- Iparági legendával erősít az Intel
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest