Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Amazon Kindle
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Szuperlatívuszokban beszél az új szervermemóriájáról a Samsung
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LG LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fenyő
őstag
válasz
Gigi571
üzenetére
Szia,
Pacmant, ill egyéb repókat első dolgom volt felvenni, a vga kari már bőven legacy, szóval zárt driver már nincsen hozzá, de Atinál ez nem is baj, mostanában a nyíltak már egész jók, csak az uvd1-es (hd 2 és 3 ezres széria) karik vdpau gyorsításának implementálása a kernelbe alacsony prioritású dolog volt Amd-éknél így csak a 3.18-asbe tették bele, míg mondjuk pl az uvd2-es Hd 4 ezresé (vagy újabbaké) már a 3.10-es kernelben is benne is volt, amúgy a Yastban nézegettem a csomagkezelőben, de csak a 3.16-os kernel volt benne újabbat nem találtam, nekem is ez volt az első tippem, hogy ott nézelődjek, de ezek szerint akkor még nincs hivatalosan frissebb kernel Suséhoz, de elvileg akkor itt landolnának, ja de látom a linkelt oldalon vannak újabbak is na akkor azt ki fogom próbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Amazon Kindle
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Android szakmai topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Antivírus szoftverek, VPN
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest