Új hozzászólás Aktív témák
-
Fenyő
őstag
Nos feltettem a 3.18-as kernelt a fentebbi linkről 1 klikkes módban, szépen működik is, de a vdpau gyorsítás továbbra sem működik (fekete kép fogad ha átállítom a videókimenetet xv-ről vdpau-ra), pedig a 3.18 kernel adott, ill. a firmware/radeon könyvártban ott az r600_uvd.bin, még a mesa-vdapu csomag kellett a többi a disztrónál a teljes boldogsághoz, itt libvdpau_r600 csomagot tippelném ennek megfelelőnek. Mondjuk hozzá kell tenni, hogy csak Fedora és Manjaro alatt működik tökéltesen ahol a 3.18-as kernel mellett 10.4.x-es mesa van, Mint alatt ahol csak 10.1.x-es ott bugos, ilyen csíkos a vdpau kép, mintha interleaced módban lenne renderelve, de a sorok nem igazán esnek egymás alá
, Opensuse alatt pedig 10.3.x-es mesa van, én erre tippelnék, de lehet nagyon mellélövök...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- Egér probléma
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Napelem
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Bittorrent topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
, Opensuse alatt pedig 10.3.x-es mesa van, én erre tippelnék, de lehet nagyon mellélövök...