Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Videós, mozgóképes topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mire van szükségem: WiFi Bridge, Access Point, Range Extender, Mesh?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
Nos a kde4 még igencsak béta. Bármit is mondanak.
igen, csodálkozik is, hogy az alapértelmezett kde nem a 3-as az opensuse-ban
mert így aki pl. kde-s livecd-ről telepít, az kap egy használhatatlan rendszert, amit rögtön hackelni kell...Ha unod a banánt - vagyis az uborkát
esetleg alternatíva lehet egy stabil debian. Az közelebb áll a megszokotthoz és garantáltan stabilabb.igen, debian sarge-ot használtam több, mint 1 évig, legjobb volt
aztán új gépet vettem és gyorsan kellett vmi, éppen ubuntu volt kéznél, aztán az is maradt
debian etch-re aztán próbáltam visszaváltani, de nem úgy működött a kernel benne, mint, amit elváltam volna tőle, fordítani meg semmi kedvem nem volt...
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Gyermek PC játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Eladó megkímélt Samsung Galaxy A13 4/64GB / 12 hó jótállás
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
esetleg alternatíva lehet egy stabil debian. Az közelebb áll a megszokotthoz és garantáltan stabilabb.