Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
Nos a kde4 még igencsak béta. Bármit is mondanak.
igen, csodálkozik is, hogy az alapértelmezett kde nem a 3-as az opensuse-ban
mert így aki pl. kde-s livecd-ről telepít, az kap egy használhatatlan rendszert, amit rögtön hackelni kell...Ha unod a banánt - vagyis az uborkát
esetleg alternatíva lehet egy stabil debian. Az közelebb áll a megszokotthoz és garantáltan stabilabb.igen, debian sarge-ot használtam több, mint 1 évig, legjobb volt
aztán új gépet vettem és gyorsan kellett vmi, éppen ubuntu volt kéznél, aztán az is maradt
debian etch-re aztán próbáltam visszaváltani, de nem úgy működött a kernel benne, mint, amit elváltam volna tőle, fordítani meg semmi kedvem nem volt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Windows 11
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Xbox tulajok OFF topicja
- VR topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- BestBuy topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- További aktív témák...
- Bioshock 2 Special Edition
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iking.hu Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 512GB használt, szép állapot 82% akku 353 ciklus
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
esetleg alternatíva lehet egy stabil debian. Az közelebb áll a megszokotthoz és garantáltan stabilabb.