Hirdetés
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Gaming notebook topik
- A klasszikus átnevezős trükkhöz nyúl az AMD a mobil Ryzeneknél
- LG LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
operator10
senior tag
Én is láma vagyok.Még mindíg sajna, de igyexem

és én is kérdeztem, kérdezek a mai napig is soxor meggondolatlanul, és sokszor elhamarkodottan, hülyeségeket.Ez tény.De ez meg amit ''ő'' csinál szerintem nem ugyan az!!!És ezzel nem magam akarom ''feljebb'' helyezni, illetve ''őt'' lenézni.De igazából már ezer tök egyforma kérdésére megkapta, illetve megkaptad a választ.és mégsem történt előrelépés az ügyben feltett adott kérdéseire.Magyarol már hetek óta felváltva keresi a 9.2, és a 9.3-at.De mindíg csak a sültgalambot várja és nemigazán úgy néz ki mintha ő is tenne a dolgokért.Ezek után nemcsoda ha a , kérdései, kérései/d/ zagyvának, értelmetlennek, és ''idegesítőnek'' hatnak.Én tényleg pusztán csak jó tanácsként arra kérlek, hogy probálj meg te is tenni az ''ügyért''.Fogadd meg a tanácsokat, okoulj, figyelj, és kérdezz okosan összeszedetten./Megjegyzem ezt nekem is rendszeresen tanácsolták anno/
És hidd el meglesz az eredménye.Bár tény hogy a Linux, úgy álltalában nem az az oprendszer amit csak úgy hip-hopra meglehet tanulni teljesen tökéletesen.Én a mai napig probálgatom őket, hogy melyik a legmegfelelőbb, legszimpatikusabb nekem.És persze melyik támogatja végre majd az összes hardveremet
és közben lassan, néha kissé bizonytalanul, de sajátítom el a dolgokat.Neked is ezt javaslom, szerintem ez a járható út.Az ajánlatom még mindíg tartom, ha érdekel dobj egy mailt, és a suse9.3-on kívűl bármelyik distrot szívesen elkűldöm neked.Természetesen ingyen
De tudom javasolni a linuxcd.hu oldalt is ahol pl:valami 1.000ft-ért vettem valaha az első mandrake-omat én is

Remélem belátod, és megérted hogy e 2-3 hsz-nek nem a bántás volt a célja? Sőt
Új hozzászólás Aktív témák
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Revolut
- Linux kezdőknek
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 95% Akkumulátor
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

és közben lassan, néha kissé bizonytalanul, de sajátítom el a dolgokat.Neked is ezt javaslom, szerintem ez a járható út.Az ajánlatom még mindíg tartom, ha érdekel dobj egy mailt, és a suse9.3-on kívűl bármelyik distrot szívesen elkűldöm neked.Természetesen ingyen
De tudom javasolni a linuxcd.hu oldalt is ahol pl:valami 1.000ft-ért vettem valaha az első mandrake-omat én is