- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Apple MacBook
- Nagyon is lát fantáziát a Socket AM4-ben az ASRock
- Vezetékes FEJhallgatók
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Hosszú válasz:
Szuzét annyira nem ismerem, de többnyire a támogatásban van különbség. (RedHatéknál pl így van. Meglepődnél milyen rövid a különbség listája a RHEL 5 és FC6 között ami a szoftvereket illeti
) Vagy épp egy-két fizetős progi is belekerül. (Mandrivájék ha jól tudom adnak cedegát meg krosszóver offiszt a fizetős verzióhoz.)
Tehát otthonra, iskolába, vagy kissebb irodába megteszi a open verzió. De egy bankba már nem. Mivel ott fél óra leállás is milliókba kerülhet. Egyszeri felhasználóknak meg itt vannak a fórumok. Vagyis a legtöbb esetben a szakmai támogatásért fizetsz, a szoftver az olcsó.
De itt részletes felvilágosítást találsz: [link]
Azt nem tudom milyen korlátozásokkal használhatod ingyen. Miért is kellene? ha van OpenSuSE?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- AKCIÓ! MSI A320M R7 2700 8GB DDR4 256GB SSD RX 6500 XT 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Ventilátorok 120/140mm és modding termékek kitűnő árakon!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Vagy épp egy-két fizetős progi is belekerül. (Mandrivájék ha jól tudom adnak cedegát meg krosszóver offiszt a fizetős verzióhoz.)