Hirdetés

Aktív témák

• wad
    tag

Ha veszek, már tuti, hogy vagy DELL lesz, vagy IBM. (esetleg NEC?? Az milyen?)
    Elég felhasználóbarátnak tűnik nekem (a véleményetek alapján) az IRM pirospöttye. Az a ba, hogy szívbántalom nélkül vennék valami P3 650 Mhz körüléit, csak 2 gondom van:
    [1] Félek, hogy a hardverek nem lesznek támogatva linux alatt... Ezért szeretnék pl. valami ATI kártyásat, amit elég nehezen találok elérhető áron...
    [2] Nem tudom, hogy mennyire féljek a használt cumóktól. Két lehetőség van:
    [2a] Ezek már használtak, azaz le vannak valamennyire tesztelve, ha lenne komolyabb hibájha, akkor az már valószínű felszínre jött volna.
    [2b] Ezek már használtak, azaz elég nagy a valószínűsége, hogy valami már tönkremegy rajtuk. Nem véletlen, hogy már nem vállalnak rá valami éppeszűbb garanciát...

De most melyik a valószínűbb? :F

''Ezek már használtak, azaz le vannak valamennyire tesztelve, ha lenne komolyabb hibájha, akkor az már valószínű felszínre jött volna.''

Na de ha egy uj gepnek komolyabb hibaja van, akkor azt zokszo nelkul visszaveszik, ugyhogy ez nem egy elony. Az a kb. harom honap gari amit adnak ra, azert nem olyan rossz, ha azt kibirja, akkor jo esellyel van egy hasznalhato geped. Remelem :).

Valahol most olvastam felszemmel, hogy valakinek volt egy NEC notebookja, utana valtott IBMre, es sokkal kenyelmesebbnek es igenyesebbnek erezte az utobbit. Persze ebbol meg ne vonj le messzemeno kovetkezteteseket. Meg kell nezni, es kiderul.

[Szerkesztve]

Aktív témák