Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
Egy számítógépes játékról van szó, illetve annál valamivel többről, ezért bátorkodtam ide nyitni, majd a modik eldöntik. Szóval biztos láttatok már ilyen ''táncgépeket'' plazakban, hasonló helyeken, ezzel a programmal, amiről szó van, gyakorlatilag a pc-t lehet ilyesmire is átalakítani, kell hozzá ez az ingyenes program:
[link]
És lehet nyomni billentyűzettel(na ennek nem sok köze van a tánchoz, de kiegek híján megteszi.
), vagy a géphez csatlakoztatható dance-padokkal. Namost, valaki tudja utóbbit idehaza hol lehet beszerezni? Amikor felrakod a programot, még kell hozzá zene is, de vannaka szintén fent ezen a honlapon letölthetők. Szerintem nagyon fain lehet, én csak billentyűzettel nyomtam, de mindig leestem. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Xbox Series X|S
- Elektromos autók - motorok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- BMW topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Yettel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Thrustmaster t300 Ferrari+tlcm pedál(garanciás)!
- Apple iPad 10 Gen 64GB WiFi (2022) Újszerű,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Plus 84% Akku megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 6GB Formula Air Mesh G3 Chieftec500W
- 27% - Lenovo Legion R27qe IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- GAMING PC! i7-13700F / RX 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), vagy a géphez csatlakoztatható dance-padokkal. Namost, valaki tudja utóbbit idehaza hol lehet beszerezni? Amikor felrakod a programot, még kell hozzá zene is, de vannaka szintén fent ezen a honlapon letölthetők. Szerintem nagyon fain lehet, én csak billentyűzettel nyomtam, de mindig leestem.