Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giovan!
addikt
Szóval akkor nagy változásra ne számítsak, hacsak nem fejlesztek a gépemen. Erre sajnos nincs lehetőségem, a procit pedig feljebb húzni nem merem a melegedés miatt, szóval marad a medium galaxy kevés frakcióval
Hát ez így már nem olyan vonzó, de persze ez nem a ti hibátok, köszi a válaszokat.Egy másik kérdésem is lenne. Az AI gyorsabb volt, és hamarabb nyitotta meg az L-Gate-et mint én. Befoglalta a galaxison túli rendszereket, és hiába tanultam ki én is pár hónap múlva a technológiát és nyitottam meg a saját L-Gate-emet, nem tudok keresztül menni rajta. Ott van az opció, hogy Go to Egress, de mikor rákattintok, odamegy a hajóm, de nem történik semmi. Nem állok háborúban az említett frakcióval, sőt, még a határaink is nyitottak. Ez bug, vagy ennek ilyennek kell lennie?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 255 G10 Ryzen 5 7520U 8 GB DDR5 256 GB SSD FHD Új 2 ciklus Gari 2028.
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Gigabyte B550M DS3H
- Canon i-SENSYS MF416dw multifunkcionális lézernyomtató
- Fujitsu ESPRIMO Q556/2 USDT,I5-7400T,8GB DDR4,256GB SSD,DVD,WIFI,WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hát ez így már nem olyan vonzó, de persze ez nem a ti hibátok, köszi a válaszokat.