Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
Ugyanarra jutottál mint én meg a stellaris reddit is

Újra kell balanszolni a megastruktúrákat majd,szerintem a kicsi verziók sokkal hamarabb beférnének,ekkor a számuk még erősen kötött lenne, ringworldből csak egy szelet stb.
Ez utóbbit fel szoktam építeni mert remek flottabázisnak a 4 starport együtt,cruiser/battleship mind ott épül esetleg megtámogatva máshonnan corvette hordával.1.6-ban ugye javíthatóak lesznek, a beacon of infinity-alapú fallen empire-diót elég könnyű feltörni,elég durva lesz ha a jutalom így marad mint most (1 működő ringworld,egy csonka kipofozható meg egy harmadik javítható)
Habitatokat használom,azok jók ,a többi MS tükrében még talán túl erősek is,de inkább azokon kellene pofozni még.
Kimatekozták azt is,hogy kb addig érdemes science habitatot építeni,míg nem éred el a 250/250/250 összteljesítményt tudomány terén,utána én energiatermelésre használom,ahogy igényli a flotta úgy telepítem be őket,ugyebár lehet őket halomra építeni,nem kötelező beköltözni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen routert?
- Projektor topic
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Hyundai, Kia topik
- Beperelte a Motorola a fél közösségi médiát
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- ÁR ALATT "RTX 4090" GARANCIÁLIS GAMER LAPTOP! - i7-13700HX, RTX 4090, 32GB DDR5, 1TB SSD
- Stellar Blade PS5 / 1x kijátszott / Alza vásárlás
- MSI MPG 271QRX QD-OLED 360Hz 1440p Gamer Monitor Garanciás 2027.12.03-ig
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Plus 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G2i - i5-11G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG UltraGear 27GP850-B IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest