Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Habugi

addikt

válasz warcat #294 üzenetére

Igen megnézhető csak ennyit mutat..

Namost ez bitangul fals, hiába látványos a Tachyon extravaganza.., ahhoz sok köze nincsen. :(

Btw.., minden megastruktúrából felhúzok egyet, nem két napos project egyik sem és ugyan már a Ringworld 2. etapjánál tartok de fájdalmas pedig a Dyson gömb sem volt kutya.

Megjegyzem ezt (RingWorld) és Science Nexust sem fogok soha többet építeni, utóbbi nettó haszontalan és ahhoz képest elég hosszadalmas felhúzni..
    Egy Habitat töredék idő, töredék költség és kutatási outputra lazán el lehet vele érni a Science Nexus ~90%-át, sőt.., többet is, ráadásul párhuzamosan több is építhető egyszerre.
    Utóbbi ugye 50/50/50, namost a Habitatból ki lehet hozni 54/46/46-ot úgy, hogy rakok rájuk egy-egy Paradise Domeot is a 10% Happiness és a kaja kedvéért ami ugye nem lenne szükséges az egységesítés okán. Kvázi akár 60/51/51 is lehetne.. :U

Az anyarendszerben jelenleg 6db ilyen Habitatom van, ez a rendszer egyben önálló szektor is, amit a képen látható s mély köztiszteletben álló, karizmatikus Unit 48B kormányoz.. :DDD :D

Egyébként ha nem is vágtam volna bele a Mega projectbe, a Pretoryn eléggé megszivatott/bénázott.
    A királynőt mindenképpen be akartam húzni, ahhoz ugye meg kell várni amíg legalább egy bolygót elfoglalnak/belaknak, mert őfelsége csak ezután teszi tiszteletét.

Nos igen ám.., csak a barmok egy olyan ponton léptek be a galaxisba ami igen erősen lakott volt és helyből ki is választottak 5db olyan bolygót rivális területen ami heavy reinforced volt, fullra belakott és beépített.
    Na.. innentől ~40évig arra vártam hogy valamelyik bolygót az 5db közül sikeresen nullra bombázzák, ergó lepusztuljon róluk/valamelyikről az összes épület és pop, mert a ~30-40db kolonizáló hajójuk addig csak dísznek van kb, nem csinálnak semmit.

Végül meguntam és hadat üzentem annak a szerencsétlennek akihez megérkeztek, célként megjelölve az érintett 5db rendszerből hármat, méghozzá Cleanse funkcióval hogy véget vessek a hikomatnak.. :U :W
    Bejött egyébként.., amint megnyertem a háborút az érintett takarított bolygókra egyből rárepültek a kolonizáló hajóik és kezdetét vette a móka, csak túl sokáig voltam türelmes. :N

Egy vicc egyébként, volt olyan bolygó amit 4x30K csapott nevezett ~40évig, olyan is amit 60 + 67K csapott ezidő alatt és ugyan az épületek lepusztultak de a Popok csak nem akartak, pedig az ikon alapján fullos bombázást kaptak nem Limitedet.., lol.
    Van még min dolgoznia a készítőknek, ha ezt a Cleanse-es kis hadüzenetet nem ejtem meg, a nagy end-game krízisük még mindig sehol nem tartana, a beérkezési 5db rendszerben hikomatolna még mindig a Prethoryn Swarm. :(((

Amennyiben unod a banánt indíts egy 800 vagy 1000-es 4ágas Spirált, 15+5el, olyan clusterfuck hogy az teljesen kész, garantáltan nem fogod befejezni 2400-ra.. :D

Új hozzászólás Aktív témák