Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• knbs

senior tag

Nahh megjott tegnap az Ikari Laser, toltunk tegnap este egy fel tucat cs:s wart es 100%-ig meg vagyok elegedve vele.
    Ugye kiakasztani lehetetlen,pedig volt par helyzet amikor nagyokat kellett rantani,de halal pontos maradt. a Razer-Mantis speed padon tokeletesen mozog.Formajat tekintve az en kis kezemhez tokeletes,minden ujjam pontosan jol illeszkedik az egeren es 6-ora intenziv jatek utan sem volt sehol se kenyelmetlen.
    Nem tudom xwhyz miert nem tudta emelni az egeret,de nekem siman a kezemben marad es konnyeden fel tudom emelni,szoval nalam ezzel sem volt problema.
    Mivel joval nagyobb mint a razer igy kicsit meg szoknom kell,de elso pillanattol kezdve nagysagokkal jobb mint a razer CH-volt. A felbontast meg tesztelem,most high CPI:1170 low:970-en van,de eddig jonak tunik igy szamomra, eddig kozepes sensen jatszottam most kezdem el ujra emelni probalom megkozeliteni a 3.6-os alom hatart,de ez most lassan fog menni,meg szokni kell eloszor, utanna majd emelgetem szepen fokozatosan felfele.
    A makrokat meg nem hasznaltam probaltam neten keresni par ertelmes source-hoz valot,de szerintem csinalok inkabb magamnak.Bar ha valaki talal neten parat az ne habozzon dobjon egy linket!

Szoval nalam elso benyomasra teljesen pozitiv az egerke,de majd telnek a honapok es kiderul mennyire jo is valojaban!

Új hozzászólás Aktív témák