Hirdetés
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Akciókamerák
- Célegyenesben a Yettel TV
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
A SteamOS-hez én sem nyúltam, az SD kártyára raktam a Win10-et, azt bootolom be amelyikre szükségem van.
Más.
Van egy olyan problémám, hogy nem tudom összehozni játékok mentése alatt a szinkronizálást a Deck és az asztali gépem között.
Mondom miről van szó.Epic Store-ból az asztali gépemre fel van installálva a Rage 2, és be van kapcsolva a felhő szinkronizálás.
Ugyanígy Epic Store-ból, Heroic Launcherrel a Deckre is fel van installálva a játék, viszont 2 külön játékként kezeli, pedig mindkettő a saját Epic Store accountomról megy.
A Heroic Launcherben is bekapcsoltam ezt a szinkronizálást, bár azt írja hogy béta verzió (a játék "play" gombja melletti fogaskerék alatt van), de csak azt értem el vele, hogy a Decken lévő mentéseim eltűntek és azok jelentek meg rajta, amit a gép előtt ülve is elmentettem.
Viszont az az érdekes, hogy azóta megint 2 külön játéknak látja az asztali gépem és a Deck is, nincs az hogy átülök az egyik gép elől a másikhoz és folytatom ott ahol abbahagytam, és mindkettőn csak a játék saját mentései érhetők el.
Szóval valami nagyon megkavarodott itt a rendszerben.
A Deckre viszont ugye alapból nem lehet Epic Launchret installálni, mert csak Windowsos rendszerhez van .msi kiterjesztésű installja, úgyhogy a Decken azt csináltam, hogy asztali nézetben böngészőn keresztül beléptem az Epic-es oldalamra, viszont ott sehol nem találtam a saját játékaimat (hogy a Decken keresztül is bekapcsoljam az Epic Launcheren belül a szinkronizálást), ott van a profilom, a shop, a beállítások, de a saját játékaimat nem mutatja. Amúgy érdekes, ez asztali gépnél is így van, csak a launcherből érhetők el a játékok.
Arra is gondoltam, hogy megveszem Steamen a játékot, de mivel a leírás alapján a Steam nem támogatja, így nem vagyok benne biztos hogy elindulna, vagy igen? Elvileg ha Epic Launcher alól így be tudja olvasni és futtatja is, akkor mennie kéne Steam alatt is, nem?
Szóval van bármilyen ötletetek arra, hogyan lehetne megoldani ezt a szinkronizálás problémát?Ezt meg annak, aki szeretné kicsinosítani a Deckjét:
[link]Ez pedig már vérbeli profiknak való, avagy hogyan upgradeljük a Decket fizikailag.

[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), de egyelőre semmi híre, hogy összekészítették volna, nemhogy feladták...

Cucuska2