Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS ROG Ally
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Áradoztam még a múltkor a Sea of Stars-ról, na ez tegnap megfordult... az első boss-t képtelen voltam lenyomni, aki a végső próbát adja hőseinknek, mielőtt beindulna a nagy kaland. Egyszerűen túl nehéz nekem, vagy valamit rosszul csinálok. Nehézséget sem lehet állítani a játékban, úgyhogy picit több mint 3 óra játék után refundoltam "A játék túl nehéz" címszóval, vissza is adták az árát.
Sajnálom pedig, mert szívesen játszottam volna vele, de az utóbbi időben azt veszem észre, hogy amiben egy picit is nehezebb kihívás van, azokban a játékokban én rendre elakadok, nem tudok továbbjutni, aztán felidegesít és utána már képtelen vagyok játszani vele. Amit csak lehet, mindent a legkönnyebb fokozaton játszom. A souls stílus nálam pont ezért minden létező formában tiltólistás.

Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Napelem
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Hosszabb bemutatón a Star Trek: Voyager - Across the Unknown
- További aktív témák...
- HP ZBook Firefly 14 G8 - i7-1165G7 INvidia Quadro T500 16GB I 512SSD I windows 11
- Szép ThinkPad Edge.15,6",FullHD IPS,Core i7 (8X3,3Ghz)GT740 2/4GB VGA,8/16GB RAM,256-512SSD,JÓ akku,
- Megkímélt Acer 15.6"Core i7(4X3,5Ghz)GT840 2/4GB VGA,8-16/300-480SSD,Nagyon jó akku,
- ÚJ! Bontatlan! HP 255R G10 laptop (3 ÉV Garancia 2026.01.29.-től) Féláron!!!
- MSI Sword 16 HX B14VFKG 16" FHD+ IPS i7-14650HX RTX 4070 16GB 1TB NVMe gar
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- Redmi A5 / 3/64GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Cucuska2