Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD FX
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakablak93
őstag
válasz
Cucuska2
üzenetére
Remélem igazad lesz, jó lenne a végletekig elvinni a kicsikét, hogy a lehető legjátsszhatóbb szintre hozzuk majd a játékokat, ha tényleg megy majd folyamatosan az FSR és még picike OC is bejáttszana az dobhat valamicskét a várható teljesítményen.
A "brutál húzás"-t a folyamatos FSR-re értettem nem arra hogy a turbót lelövik, bocs ha kicsit össezfolyt volna az egész.
Meg tudlak érteni bár az én laposom mentes az ilyen szarságoktól, a haverok laptopjai majd' őrületbe kergettek az egésznapos gamepartik alatt és nem csak engem, őket magukat is. Végül magam cipeltem keresztül pár országon magyarig az egyiket, ahol szakihoz vittem hogy megoldjuk.
Egyébként ami az ultrabookokat illeti, arra amiről beszélsz igenis van megoldás.
Két lehetőség van:
1. Elviszed egy szakihoz aki megkeni komolyabb anyaggal (folyékony fém, vékony szarokon már csak ez segít) és utána menni fog telejes órajelen nem fog mászkálni game alatt, mert nem melegszik túl.
2. win alól kilövöd a proci turbót 99%-ra állítással, ez is telejsen megoldja a dolgot.
Az undervolt már nem megy inteles gépek esetén 10.gentől mert tiltva van.
Ami a ryzeneket illeti jellemzően ott is gebasz van a ryzen masterrel, kevesebbszer sikerül mint igen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Honor Magic5 Lite - fiatalít az új ruhám?
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD FX
- Melyik tápegységet vegyem?
- Galaxy Buds4/Buds4 Pro: demómodelleken az új szárkialakítás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 Max-Q 8GB
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Legion 5 Pro 16ACH6H notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 M4 16GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- HP OMEN 17 i7 13700HX 32GB DDR5 4070 8GB 1TB SSD
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- iPhone 13 128Gb akku: 100%
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest