- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakablak93
őstag
válasz
Cucuska2
üzenetére
Remélem igazad lesz, jó lenne a végletekig elvinni a kicsikét, hogy a lehető legjátsszhatóbb szintre hozzuk majd a játékokat, ha tényleg megy majd folyamatosan az FSR és még picike OC is bejáttszana az dobhat valamicskét a várható teljesítményen.
A "brutál húzás"-t a folyamatos FSR-re értettem nem arra hogy a turbót lelövik, bocs ha kicsit össezfolyt volna az egész.
Meg tudlak érteni bár az én laposom mentes az ilyen szarságoktól, a haverok laptopjai majd' őrületbe kergettek az egésznapos gamepartik alatt és nem csak engem, őket magukat is. Végül magam cipeltem keresztül pár országon magyarig az egyiket, ahol szakihoz vittem hogy megoldjuk.
Egyébként ami az ultrabookokat illeti, arra amiről beszélsz igenis van megoldás.
Két lehetőség van:
1. Elviszed egy szakihoz aki megkeni komolyabb anyaggal (folyékony fém, vékony szarokon már csak ez segít) és utána menni fog telejes órajelen nem fog mászkálni game alatt, mert nem melegszik túl.
2. win alól kilövöd a proci turbót 99%-ra állítással, ez is telejsen megoldja a dolgot.
Az undervolt már nem megy inteles gépek esetén 10.gentől mert tiltva van.
Ami a ryzeneket illeti jellemzően ott is gebasz van a ryzen masterrel, kevesebbszer sikerül mint igen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- RAM topik
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- ASUS ROG G70S retro gamer laptop 17 dual GPU SLI ritka különlegesség
- Asus ROG Strix G731GT - 17.3"FHD IPS 120Hz - i7-9750H - 8GB - 512GB SSD - 1TB HDD - GTX 1650 - Win11
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 445 G9 14" Ryzen 3 5425U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest