Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- RISC-V alapokon nyugvó egykártyás gép(ek) a Banana Pi konyhájából
- Úttörő újításokat hozhat a shader modell 6.10
- Szélvészként hasít a Kingston nem gyenge kapacitású SSD-je
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunym
tag
Sziasztok! A véleményetekre lennék kiváncsi, hogy ti mit csinálnátok a helyemben.
Gondolkozok egy OLED-es deck vásárlásán, viszont visszahúz az, hogy nem utazok sokat (kivéve majd most nyáron), itthon pedig van egy erős gamergép és gamer laptop. Ezáltal én úgy gondolom, hogy nem sokat lenne elővéve a kicsike.
Na most azt is olvastam hogy sokan vannak itt a fórumon is olyanok, akik annak ellenére hogy van szintén erős számítógépük, inkább a deckkel játszanak felfeküdve az ágyra vagy a kanapén. Ti szerintetek?
Tisztában vagyok a 14 napos elállással is, csak nem tudom, hogy ez mennyire lenne "szabályos" ebben az esetben. Vélemények?
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
- Apple MacBook AIR 13 / M2 / 16GB / 256 GB! BeszámítOK
- AKCIÓ! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cucuska2