Hirdetés
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Időnként használom dokkolva a decket és chromeban a youtube videólejátszás artifaktos. Először erőltettem egy kiterjesztéssel hogy más kodeket használjon, az nem jött be. Később leírás alapján kikapcsoltam a hardveres videó gyorsítást. Lap frissítés nem volt elég hozzá, de legközelebb amikor újraindítottam a decket már eltűntek a képi hibák, lehet hogy a chrome újraindítás is elég lett volna.
-
-
válasz
chris0000
üzenetére
Thx az infót, láttam másik topikban is, behúztam, mondom belenézek, de ez beteg. Amikor boncolásnál kiszedem a hullából a húst és bevillan, hogy szendvics készítés elérhető az sírás. Nagy ötlet lett volna a kiadótól, ha halloweenkor adták volna ingyé, akkor a hangulat jobban behúzná az embereket.
-
chris0000
őstag
ha nem lenne még meg!

-
bojan
tag
Hátha valakinek hasznos infó. Elkezdtem játszani Assasins Creed Shadows-val és nagyon jól fut LCD decken(30 fps), és nem is néz ki rosszul. Első pár óra alapján eddig sokkal jobb játék mint amire a felzúdulás alapján számítottam. Sale idején mindenképpen érdemes rá lecsapni.
-
yodee_
őstag
válasz
imre687
üzenetére
Ezt a videót néztem és semmi extrát nem véltem felfedezni.
-
imre687
tag
Sokan használnak hozzá Lossless scalinget.
Lossless Scaling a Steamen -
yodee_
őstag
Sziasztok! Érdeklőndék, hogy játszik e valaki a Cronos-sal, ha igen akkor milyen teljesítményt sikerült kicsikarni a gépből? Nekem nem nagyon akarja a stabil 30 fps-t sem hozni, nem hogy 40-50-60-at very low-ban sem.
-
Tegnap vettem észre, hogy játék frissítésnél a microsd-re ír adatot nagy mennyiségben a deck, ki lehet ezt valahogy iktatni? Természetesen az ssd az alapértelmezett letöltésre.
-
consono
nagyúr
válasz
xandrush0831
üzenetére
Reméljük a SteamOS-be/Proton-ba is gyorsan lecsorognak ezek a változások.
-
xandrush0831
senior tag
A Wine 11 elég nagy teljesítményugrást ígér. Forrás [link]

-
Voltam
csendes tag
Sziasztok
Steames world war z steam decken nem menti el a fejlődésem.Mindig engedelyezni kell az online részt.Proton verziokat mar próbáltam.Kinek mi volt a megoldás? -
eje75
újonc
Sziasztok! Elnézést, ha erre már volt válasz, de nem olvastam át az egész fórumot, van egy nem oled-es deckem, de 1 éve nem volt bekapcsolva, teljesen lemerült, és most nem tudom feltölteni, csak töltőröl megy, ha lehúzom azonnal leáll, a battery health 100% de 0%-on áll, és not charging-et ír ki... ahogy látom elég gyakori gond, már mindent próbáltam (alapállapotba állítottam, 8-10 órát hagytam kikapcsolva a töltőn stb.) de semmi nem segített... van valakinek valami ötlete mit lehetne még próbálni az akku csere előtt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell G15 5511 i7-11800H RTX 3050Ti 16 GB RAM 15,6" Full HD 120Hz
- Lenovo Legion Pro 5 Új RTX 5070 / i9-14900HX / 32GB DDR5 / 1TB NVMe
- Getac T800 G2 Rugged Tablet 8GB RAM, 128GB SSD + Dokkoló, Windows 11 Pro
- LENOVO ThinkPad T460,14,HD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- 11" M1 iPad Pro 3. Gen 128 GB Silver - 27% ÁFA - Garancia (0434BE)
- GAMING PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Cucuska2