Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ripla

addikt

válasz Scarletiel #11391 üzenetére

"Már pár éve a piacon van és ha jól tudom hamarosan lesz új verzió, így az 550 euró körüli ár amire gondolom még vám és szállítás is rájön eléggé borsossá teszi."
    - Az új verzió ha lesz is, még pletyka szinten sincs róla infó hogy mikor, vagy hogy tényleg lesz-e.
    - a legdrágább 1 terás verzió jelenlegi árfolyamon 270 ezer forint
    - az 512 gigás 226 ezer forint
    - a 256 gigás 166 ezer forint
    Ezekre már semmit nem kell pluszban fizetned, ha jól emlékszem a szállítás díja is benne van az árban, de vám az nincs.

"Nem tudom gondolom csomagpontba kérni, így itthon kéne lenni, mire jön a futár (ezt nem dobatnám be a kerítés mögé mint a Temu-s csomagot :U )"
    - Emlékeim szerint csak házhoz szállítás létezik, bár a GLS hozta nekem, szóval ha felhívod őket, biztosan megoldható a csomagpont is.

"Ha többen használnánk nem tudom hogy támogat-e több steam accountot"
    - Szerintem az csak úgy működhet, ha mindenki csinál magának egy saját accountot, és mindig azzal a felhasználónévvel és jelszóval lép be. Viszont vedd figyelembe, hogy a gép tárhelye pillanatok alatt meg fog telni, ha mindenki a saját accountja alatt felinstallálja a játékait. De megmondom őszintén ezt sosem próbáltam ki, szerintem egy géphez csak egy accountot lehet hozzárendelni.

"Néztem a Steam-en egy csomó játékot támogat, de a 3/4-ed library-m sárga jelet kapott, hogy vagy támogatja vagy nem. Itt nem tudom mennyire lesz körülményes adott játékokkal játszani rajta."
    - A sárgák is elindulnak, csak olyasmi fordulhat elő, hogy mondjuk túl kicsi a betűméret (ami így is simán olvasható), vagy nem támogat bizonyos grafikai beállításokat, esetleg a felbontás miatt nem lesz minden tűéles. Viszont tapasztalataim alapján, ami több mint 200 darab játékról szól, a sárgák cirka 90%-a minden gond nélkül fut rajta. Sőt, még az ellenőrizetlenek is olyanok, hogy elég sokat találtam közte ami elindult és működött is.

"Kényelem szempontjából nekem furcsa, hogy annyira a szélén vannak az xyab gombok. Kis kezem van, de nem tudom mennyire kell majd kicsavarnom hüvelyk ujjam, mennyire lesz kényelmes mondjuk egy Switch Lite-hoz képest."
    - Volt Switch Lite-om is, sosem szerettem, túl vékony, túl kicsi, túl semmilyen a kialakítása, mintha egy darab kartont fogtam volna.
    A Deck viszont ergonómikus kialakítású, lekerekített élekkel és van súlya, nekem legalábbis minden kézreáll rajta és belesimul a tenyerembe.

"Említettem az emulálást, nem tudom mennyire bonyolult a dolog, kell-e hozzá külön OS-t telepíteni és akkor bukom a SteamOS-t, ahogy azt se tudom, hogy milyen platformokat tud emulálni. Switch-em van így azt nem kell, hogy tudja (bár azt tudom, hogy az pont megy rajta), de egy PS1, PS2, PSP, Gamecube nem lenne rossz."
    - Van rajta külön asztali nézet, ami ugyanaz mint a Windows felülete, és azon belül rengeteg gyári programot tudsz installálni hozzá. A legjobb ha csatlakoztatsz hozzá egeret és billentyűzetet, sokkal egyszerűbb úgy.
    A Blizzard launcher, az Ubisoft launcher, az Epic launcher biztosan futnak rajta, mert nálam ki lett próbálva mindegyik. Annyi csak, hogy ehhez kicsit jobban bele kell mászni, mert egy oprendszer felületét látod és úgy is kell kezelni. Hiszen tulajdonképpen egy hordozható PC-ről beszélünk. Cserébe a Youtube is tele van lépésről-lépésre útmutatókkal, meg az itteni törzsközönség is tud segíteni.
    A saját oprendszerét csak akkor bukod, ha uninstallálod és mondjuk Windowst telepítesz rá. Minden más esetben semmi baja nem lesz. Az asztali nézetből van opció visszalépni a játékos felületre, és ennyi.

Új hozzászólás Aktív témák