Hirdetés
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- ASUS ROG Ally
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- SSD kibeszélő
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- daninet: Automatikusan fordított magyar feliratok AI segítségével
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scarletiel
őstag
Sziasztok,
Gondolkodok egy Steam Deck Oled vásárlásán, viszont még nem teljesen érzem magabiztos döntésnek. Leírnám a pro-kontrát és ha valaki segítene pár tanáccsal vagy személyes tapasztalattal akár privátban is, azt megköszönném. Használata 99%-ban itthon ágyban lenne, nem cipelném magammal és az akku idő annyira nem zavar, mert töltőn is használnám akár. Főként régebbi játékokkal, jrpg-kkel és indie játékokkal menne amolyan backlog pucolásként. A nagy teljesítményt igénylő játékok maradnának PC-n.
Ami mellette szól:
- Nagyon szeretem a handheld konzolokat.
- Nagy gépen már jóval kevesebbet játszok, a TV és konzol meg már kicsit messze van, hogy kényelmes legyen olvasgatni a feliratokat hosszabb game session mellett.
- Úgy tudom, hogy a Deck alkalmas emulálásra, és szeretném majd arra IS használni.
- Ahogy youtube videókban látom, eléggé plug and play az eszköz, de elég sok beállítási lehetőség van, hogy játékoknál megtaláljam a sweet spot-ot.
- OLED kijelző. A konkurenciával szemben hiába alacsonyabb a felbontása, de az oled kijelző szerintem többet ér.Ami ellene szól, vagy bizonytalanná tesz:
- Már pár éve a piacon van és ha jól tudom hamarosan lesz új verzió, így az 550 euró körüli ár amire gondolom még vám és szállítás is rájön eléggé borsossá teszi.
- Nem tudom gondolom csomagpontba kérni, így itthon kéne lenni, mire jön a futár (ezt nem dobatnám be a kerítés mögé mint a Temu-s csomagot
)
- Ha többen használnánk nem tudom hogy támogat-e több steam accountot.
- Néztem a Steam-en egy csomó játékot támogat, de a 3/4-ed library-m sárga jelet kapott, hogy vagy támogatja vagy nem. Itt nem tudom mennyire lesz körülményes adott játékokkal játszani rajta.
- Kényelem szempontjából nekem furcsa, hogy annyira a szélén vannak az xyab gombok. Kis kezem van, de nem tudom mennyire kell majd kicsavarnom hüvelyk ujjam, mennyire lesz kényelmes mondjuk egy Switch Lite-hoz képest.
- Említettem az emulálást, nem tudom mennyire bonyolult a dolog, kell-e hozzá külön OS-t telepíteni és akkor bukom a SteamOS-t, ahogy azt se tudom, hogy milyen platformokat tud emulálni. Switch-em van így azt nem kell, hogy tudja (bár azt tudom, hogy az pont megy rajta), de egy PS1, PS2, PSP, Gamecube nem lenne rossz.Bocsánat a hosszú post-ért és köszönöm a segítséget előre is.

Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5440 - I5 1345U 1.6GHZ - 16Gb - 256Gb
- Hp Elitebook 840 G6 - I5 8365U 1.6GHZ - 8Gb - 256Gb
- Hp Elitebook 850 G3 15"6 - I5 6300U - 8Gb - 256Gb ssd
- Dell Latitude 5580 15.6" - I5 7200U- 8Gb - 128Gb ssd
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)
Cucuska2