Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 3D nyomtatás
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elektroncsöves Hi-Fi
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
underdark
aktív tag
Üdv
Lehet valahol követni a steam app fejlesztését?
Egyik kedvenc appom volt, de most totál szétqrták
Táblagépen hasznhatattlan, lassú az egész, kivették chatet, hogy külön appként legyen wtf
Most miért kellett hozzányúlni? ;( -
underdark
aktív tag
Hali
Szeretném kipucolni a raktártomat, de minden második kártya eladásra hibát ír ki másnak si van iylen? Frissítgetni kell állandóan, hogy észhez térjen így sose végzek vele -
underdark
aktív tag
Hali
Néha felbukkannak pop-up ablakok, hogy xy fejlesztő bejelentést tett közzé. Ezeket hol tudok elolvasni utólag? Néha látom az adott játék adatlapján, de nincs valami külön menü ami ezeket gyűjti? -
-
underdark
aktív tag
Hali
Másnak is problémás a felfedezési lista? Ha végigmentem egyen és utána mennék a következő listára mindig hibát dob ki, hogy "probléma adódott a beállításaid mentésekor. Próbáld újra később"
Ugyanez van mobil alkalmazáson belül is, már rohadt idegesítő, hogy mindig vissza kell mennem főmenübe és onnan indítani egy új várólistát -
underdark
aktív tag
hali
visszatérítési idő mennyi?
jan 1-én kértem, ez volt az első ilyenem, kártyára kértem vissza (már megbántam, inkább kértem volna walletre), OTPvárjak még vagy support?
-
underdark
aktív tag
Köszi
Ez a This is the Police elég tetszetősnek tűnik
Mi ebben a fő cél?
-
underdark
aktív tag
Hali
Ki milyen (számára) addiktív játékkal játszik?
Keresek valami jót, de stílust nem írok, majd válaszokból megnézem őket, ha nem ismerem -
underdark
aktív tag
MEGNÉZVE
6,649
várólistán megnézett játékKÍVÁNSÁGLISTA
65
játék a kívánságlistádonNEM ÉRDEKEL
6,176
„Nem érdekel”-lel jelölt játék -
underdark
aktív tag
köszi
de én inkább a DayZ és társaira gondoltam, csak hát azokból is már egy tucat van a steamen -
underdark
aktív tag
lehet nem itt kéne megkérdeznem, de
a sok zombis/gyűjtögetős túlélős játék közül, melyik lehet az amit lehet egyedül játszani, nem kell szerverre menni és nem sz@r?
-
underdark
aktív tag
idle master:
kitűzők betöltése sikertelenerre van valami megoldás?
-
underdark
aktív tag
szokásos Segán kívül mindenki akciózik..
nyomorult egy kiadó, hogy lehet az, hogy a
Football Manager 2016 és 2017 ugyanazon áron van pfff -
underdark
aktív tag
Hi
Fallout 3. részén gondolkozok, de ott írja, hogy nem támogatott Win7-től felfele
Ez most komoly? -
underdark
aktív tag
hali
szerintetek lesz valami akcio fekete penteken? -
underdark
aktív tag
üdv
kaptam egy érdekes emailt amit nem tudok hova tenni
az áll brnne , hogy valaki rakeresett az accountomra és más felhasználókra akik szóba hozhatók vmilyen cd kulcsal
?? -
underdark
aktív tag
válasz
Assimilator #87014 üzenetére
Kösz
-
underdark
aktív tag
ha egy barátnak van olyan kártyája ami nekem kéne azt el lehet kérni csak úgy?
ő nem foglalkozik ilyenekkel így csere nem játszik -
underdark
aktív tag
válasz
tomsolo #86970 üzenetére
pont most akartam kérdezni, hogy csak nekem haldoklik az egész kliens?
vettem egy játékot, de be se tudom regelni, mert nem nyitja meg a gift részttök jó, hogy amikor ráérne az ember, akkor ilyen faszságokba kell ütközni pff
egy játék áruházi oldalnál kiírta, hogy ubuntu error, még jó hogy windowst használok
-
underdark
aktív tag
Hali
Azt hol tudom beállítani, hogy a játékon belül, hol jelenjen meg a chat üzenet?
Köszi -
underdark
aktív tag
hali
tudja valaki, hogy az aruhazban a jatek leiras az hogy mukodik?
lenne egy jatek aminek szeretnem magyarra forditani a leirasat
ezt a fejleszto tudja beallitani vagy a valve vagy ?
koszi -
underdark
aktív tag
Letezik olyan oldal ahol meg lehet nezni melyik itembol mennyi dragakovet lehet csinalni?
-
underdark
aktív tag
nem is olyan rossz akkor a helyzet
1700 játékot néztem meg eddig, nem tudom mióta nyomom, de 1500 nem érdekelt játék van
Olyan "játéknak" nem nevezhető hulladékokat rak a listára, hogy a hajam égnek áll
Azt nem értem, az ilyenek miért mindig nagyon pozitívak és több ezer értékelés után -
underdark
aktív tag
nem tudja valaki mennyi játék van kb a steamen?
challenge-be nyomom, hogy hátha valaha sikerül végigvinnem a felfedezési listát
-
underdark
aktív tag
Sziasztok
Steam Idle Master biztonságos? Működik még vagy van valami alternatíva?
Köszi -
underdark
aktív tag
Hi
Szerintetek elérhető lesz valaha is a Silent Hill 2-3-4? :S -
underdark
aktív tag
válasz
Assimilator #85329 üzenetére
a hülyéket (8 éveseket) le kell húzni ahol lehet
-
underdark
aktív tag
hali
tudja valaki ezeket a random steam keyeket, hogy keszitik?
az eladonak biztos megeri valamiert
honnan szerzik a jatek kodot stb -
underdark
aktív tag
másnál is megvan halva a store?
játékra nem lehet keresni, mert random rátalál vagy nem
címkékkel ugyan ez, valamikor azt írja 0 találat van mondjuk egy fps címkére stb.agyfasz
-
underdark
aktív tag
én kijelentkeztem egyből, most az a kérdés sajátomból lépett e ki...?
-
underdark
aktív tag
Hali
Meglehet valahol nézni a játékok korábbi akciós árait? -
underdark
aktív tag
Hali
Van értelme kitűzőket csinálnom, ha nem érdekel a profilom mennyire csicsás?
Minden kitűző után jár vmi kupon vagy csak random? -
underdark
aktív tag
Sziasztok
Melyik játékokkal lehet legjobban kereskedni a marketen?
CS-n kívül
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- LG OLEDevo 48C2 / Smart, 4K, 120Hz, 1ms, 48" / GARANCIA(2027.10.29.)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Asus játékra is,core i7 ,Geforce GT920M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD,Új akku,szép állapot,W11
- Megkímélt HP 15,6"FullHd IPS,core i5 1135G7,Iris Xᵉ+MX350 VGA,8-32GB RAM,256GB-512GB SSD
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FHD - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win 11 - 3év garancia - MAGYAR
- LG Velvet 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest