Aktív témák
-
Undoroid
őstag
válasz
tlsolutions #1 üzenetére
Üdvözöllek!
Szerintem inkább ITT kérdezz!
-
tlsolutions
újonc
Sziasztok!
Édesapám egy hete leformázta STBn keresztül a külső vinyóját. Ezzel az a gond, hogy egészen addig úgy használta, hogy Windowsos fájlrendszer volt rajta, így laptopra könnyen át tudta vinni a cuccait.
Viszont a laptopja már nem akarja lekezelni a külső vinyót. Rendeltettem vele hozzá meghajtójelet mert azt is eltüntette a Windows, viszont a csatlakoztatás után a fájlkezelőben továbbra sem látszik.
A tárolt műsorai természetesen nem vesztek el a vinyóról, viszont így nem tudja másra használni mert fotókat is tárolt rajta.
Sajnos nagyon régi az STB, nem Google vagy Apple rendszerű, akkor könnyű dolgunk lenne vele.A kérdésem az lenne, hogy van-e esetleg valami szoftver amitől használható lesz a vinyó a laptopon is vagy marad a teljes formázás, ezzel az adat bukása vagy vegyen egy másik vinyót ha nem akar bukni?
Köszönöm a válaszokat!
Aktív témák
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest