- Comptex 2025: Házak, tápok és kézikonzolok az Antec standján
- Computex 2025: Profi SSD-k, hűtők és más kiegészítők az Adata standján
- Computex 2025: Monitortól a tápegységig mindent megnéztük az ASRocknál
- Elkészült a zamatos hardverbifsztek
- Vezeték nélküli, láncba kapcsolható ventilátorok jöttek a Lian Litől
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Dell notebook topic
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- CPU léghűtés kibeszélő
Aktív témák
-
Undoroid
őstag
válasz
tlsolutions #1 üzenetére
Üdvözöllek!
Szerintem inkább ITT kérdezz!
-
tlsolutions
újonc
Sziasztok!
Édesapám egy hete leformázta STBn keresztül a külső vinyóját. Ezzel az a gond, hogy egészen addig úgy használta, hogy Windowsos fájlrendszer volt rajta, így laptopra könnyen át tudta vinni a cuccait.
Viszont a laptopja már nem akarja lekezelni a külső vinyót. Rendeltettem vele hozzá meghajtójelet mert azt is eltüntette a Windows, viszont a csatlakoztatás után a fájlkezelőben továbbra sem látszik.
A tárolt műsorai természetesen nem vesztek el a vinyóról, viszont így nem tudja másra használni mert fotókat is tárolt rajta.
Sajnos nagyon régi az STB, nem Google vagy Apple rendszerű, akkor könnyű dolgunk lenne vele.A kérdésem az lenne, hogy van-e esetleg valami szoftver amitől használható lesz a vinyó a laptopon is vagy marad a teljes formázás, ezzel az adat bukása vagy vegyen egy másik vinyót ha nem akar bukni?
Köszönöm a válaszokat!
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest