- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung LCD és LED TV-k
- VR topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
BusinessGuy
őstag
Nem vakon bólogatok számtalan hibáját elismerem csak annyival több a pozitvum hogy simán elnyomja a negatívumokat a francba, pont ahogy egy Zelda esetében is ahol pont ugyan ez menne ha Nintendo-n kívül másra is kijönne. Siránkozás egyes techmegoldások miatt... Mert nagyjából erröl van szó itt is.
Kész játékot kaptunk, az eddigi Beth játékoknál messze polírozottabb, bugmentes ilyen összetettségű és tartalmú játék sosem lesz pláne nem fps-ként, de ha úgyérzed van mégegy olyan cucc amiben ekkora mapok ilyen szintű interakció ilyen tartalom van fps esetleg tps nézetben és kevésbé bugos fanboyozás helyett ki vele érdekel.... Nem a BG3 sem már csak a nézetből és statikus labirintus mappokból kifolyólag sem egy kategória...szóval? -
Szerinted. Szerintem ez viszont csak a te prekoncepciód!
Definiáld a fanboyt, kérlek! Nekem ez az első Bethesda játékom, RPG-ből is csak a második (CP volt az első), és mégis egy erős 8-ast adnék rá, esetleg egy gyenge 9-est is. Szóval akkor fanboy vagyok??Plazmacucci: Megjelenés előtt pár nappal átfutottam a Gamepod-on a starfield-es híreket és az alattuk levő hozzászólásokat. Látom te korábban többször is jelezted, h ez a játék nem lesz jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Demót kapott a Stellar Blade PC-s kiadása
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Milyen egeret válasszak?
- Elektromos autók - motorok
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Bontatlan MacBook Pro M4 Max 16" 36GB/1TB/1 ÉV Apple Gar./
- Seasonic Focus GX 850 Gold tápegység (garis 2033-ig)
- Chieftec SMART SERIES GPS-500A8
- Apple iPhone 14 128GB Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple Watch Ultra 2 49mm LTE Megkímélt, Karcmentes, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Iphone 15 Pro 128GB 12 Hónap garanciával
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest