- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Dell notebook topic
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Mindenképp SSDre rakd fel, HDDt nem támogat és szörnyen fog egyébként futni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
st3v3np3t3r
nagyúr
Ha belegpndolsz, mi értelme van előről kezdeni addog, mígy a lényeges alapok meg sincsenek... fejlesztések, megfelelően erős hajó stb...
Nagyon sok minden van a játékban amit ki kell ismerni, meg kell találni, hogy mi merre hol van...én jelenleg 60+ szintet tapostam, de egy csomó cuccom elveszett az öltöztethető bábu hibája miatt és nincs sem lelki energiám, sem kedvem újra kifarmolni, főleg van egy egyedi ruha, ami megint csak elveszett a figura hiba miatt! NEM... elegem lett... majd talán megint fél év múlva megint előveszem, hátha talán addigra az alapfokú funkciók elfogadható mértékben jók lesznek... de amíg eltünnek a dolgok amiket nehez farmolt nyersanyagból megépítek és sehogy sem lehet újra elővarázsolni, addig hagyom a f***ba a játékot :)
-
Bad Pritt
félisten
Én leteszteltem, öt szcenárió tíz végkifejletét és ezeknél mind bejött.
Aztán volt egy twitch streamer nem sokkal később, aki a Tough Decision moddal tesztelte és még abban az esetben is mindig ugyanaz volt a választás, ha minden companionnál pontosan ugyanannyi az affinity, mert akkor ABC szerint döntött a játékHunter. -
p a s s e r
őstag
amúgy tolja valaki lőfegyverek nélkül? (én törött kézzel kezdtem, már vége, de a kényszerből megszokás lett...)ez nem áll meg sajnos, nekem első nekifutásra is a két legjobb kapcsolatom közül akart valaki mindenáron meghalni ... utána is hiába küzdöttem újra jó sok órát, visszalépve egy régi mentéshez (hogy majd másképp keverem a lapokat), az eredeti jelöltek személye nem nagyon akar megváltozni... pont itt tartok most... -
-
-
-
Bad Pritt
félisten
Számít a nehézség XP farmnál, mert minél nehezebbre veszed annál több lesz a magasabb szintű spawn a magasabb szintű rendszerben. Szóval amit a pro tipp alatt írtál az vonatkozik az egész bolygóra, leszállás előtt nehézség maxra teker, leszállás után mikor legenerálta a játék a felszínt very easy és lehet menni bogarat irtani.
-
Micsurin
nagyúr
Ez marha nagy ötlet az első, köszi
Olvastad vagy kitapasztaltad?Igen a ruha megvan, ha ügyes vagy akkor a két üveg közti résen 1st personból megoldható, azzal tolom én is csak kéne rá legalább pár erősítés ballisztikus ellen nem na meg nem bánnám ha lenne egy balanced jetpack-em meg többlet teherbírásom is hála a ruha moddingnak.
Zsohi ha stealth akkor Andreja, adj neki egy tompított Lawgivert és jó szórakozást.
mod.: nekem tompított Lawgiver + kaméleonnal van felszerelve, egész szépen végig lehet menni síri csendben vele a kalóz tanyákon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged